Doradzcie mi ;]
Napisano Ponad rok temu
W ciągu tygodnia trenuje w taki sposób:
poniedziałek- boks (na trening dojeżdżam rowerem i wracam również nim) jak juz przyjadę do domu to robie podciąganie na drążku podchwytem 10x po 4 serie, później pompki w szerokim rozstawie rak 30 x 4 serie, i na końcu robie trening brzucha - ABS
Wtorek- krav maga (dojazd rowerem) w domu podciąganie nadchwytem 10x 4 serie, pompki w wąskim rozstawieniu te, które sa przy ciele, co działają głównie na trceps 30x4serie, i ABS na brzuch
Środa- mam wolne od treningow, wiec w domu robie- podciąganie podchwytem 10x 4 serie, pompki na barki (czyli wysoko nogi), i na brzuch ABS
Czwartek- krav maga (dojazd i przyjazd rowerem), w domu podciąganie nadchwytem 10x 4 serie, pompki w szerokim rozstawieniu 30x 4serie, i na brzuch ABS
piątek- krav maga(dużo sparingow)(dojazd przyjazd rowerem), w domu podciąganie podchwytem 10x 4serie, pompki w wąskim rozstawieniu(tak jak we wtorek) 30x 4serie i na koniec ABS na brzuch
Sobotę i niedziele sobie odpuszczam, znaczy nic nie robie silowo , czasem jakiś basen
We wtorek zamiast Wuefu mam basen ale to nie ma nic do rzeczy ;]
Moje pytanie brzmi tak, czy poprawnie rozłożyłem sobie ten mini "plan" treningowy?
i drugie pytanie o wiele ważniejsze - mam 16 lat i 174cm wzrostu... i bardzo chciałbym jeszcze urosnąć tak do 180cm. Dlatego powiedzcie mi czy te ćwiczenia w niczym nie przeszkoda? Słyszałem ze ćwiczenia ogólnorozwojowe wyzwalają hormon wzrostu (mogłem cos przekręcić)
Sory ze się tak bardzo rozpisałem ale musiałem w końcu zadąć te pytania ;p
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Heh, następnym razem zwrócę uwagę :wink: .Wogole to pewnie mnie nie raz w poniedzialek na przyjazni widziales(koncze boks wtedy gdy ty zaczynasz mma ;] ).
Napisano Ponad rok temu
tak bez offtopa to co myslicie o odrzywce, ktora nazywa sie Arginina chodzi mi oczywiscie o to czy pomoglby cos na wzrost w gore xD
Napisano Ponad rok temu
A gdzie areoby? Cos tam wspominales plywalni, ale...
Pogadaj ze swoim trenerem lepiej.
K_P
Napisano Ponad rok temu
wyglada ten trening mniej wiecej tak pare technik, znaczy pare kombinacji, pozniej troche walki z cieniem, skakanka i na koncu zabawa na workach. Na poczatku to mi wystarczylo ale teraz musze sie dobic w chacie ;]
Napisano Ponad rok temu
pompki i drazek? i tyle?
pompek jest z 20 roznych rodzajow, ty robisz 2?
podciaganie, rob rozne liczby serii/powtorzen, nie ciagle to samo.
Napisano Ponad rok temu
A gdzie areoby? Cos tam wspominales plywalni, ale...
Pogadaj ze swoim trenerem lepiej.
K_P
Grand pisał ze jeździ na treningi i wraca z nich na rowerze więc jak dla mnie aeroby są;-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
rece sie stykaja, szerokosc barkow,szerzej niz barki, to samo ale nachwytem, raz do lewej raz do prawej (rozne szerokosci)dociaganie sie do poziomu tj zaczynasz | po czym dociagasz sie do drazka az jestes tak - z obciazeniem ...badz kreatywny
chodzisz do jakubowskiego?
Napisano Ponad rok temu
Btw tych wszystkich cwiczen to napewno jednego czego sie mozesz nabawić to przepalenia miesni, wiesz co to jest regeneracja??
Wszystko potrzebuje umiaru, po okresie intensywnego treningu jest potrzebna chwila przerwy aby organizm sie zregenerowal.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zle slyszales.hm.. no ja wlasnie slyszalem ze tymi cwiczeniami nie dam rady przetrenowac miesnia ;].
a nie tyle chodzilo mi o rozne sposoby podciagania, o ile rozne ilosci serii i powtorzen. zmieniaj od casu do czasu, a nie caly czas tak samo.
Napisano Ponad rok temu
K_P
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tak jest niemozliwe ponieważ ćwiczenia na mase wymagaja mniejeszej ilosci powtórzeń i mniejszej intensywnosći bo Twoje caiło potrzebuje regeneracji i oczywiscie dużo białka, najlepiej zwierzecego.hm i jeszcze jedno zdobycie masy miesniowej dzieki takim cwiczeniom jest niemozliwe? Bo jednak troche masy by mi sie przydalo , jestem kompletnie suchy ;]
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
narkoza u dentysty
- Ponad rok temu
-
literatura potrzebna do pracy licencjackiej
- Ponad rok temu
-
Ból pleców