Igor K. do więzienia?
Napisano Ponad rok temu
Czy chodzi o Najskuteczniejszy Mniam Mniam Atak...czy znowu coś miiii umknęło. Pozdrówka dla których wiedzą ,że jaja pobudzają ,ale w większości jaja są tylko niestetyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!ciężarem. PeDagog
PS .Padło wiele prawd i bólu, nawet głupoty-)(?) obserwując anonimowe Mizeroty mądrości wystarczy TEJ -jego drodze-doświadczenia- mądrości uwierzcie Ja jestem za wyjaśnieniem spraw ,a odważnych o MMA zapraszam do działu mma -POWODZENIA!!!! Proszę tylko o nieanimowanego głupca komentarz, 8O
Pierdolisz takie głupoty , że mniam mniam . No chyba , że coś miiiiiiiiiiii umknęło ...
Napisano Ponad rok temu
w końcu to my Polacy wymyśliliśmy Enigme
Teraz to już pierdolnąłęś z grubej rury
Kwas Ci się zawiesił, czy jak? Poważnie pytam 8O
EDIT:
Tak teraz patrzę, to chyba drugi Baczyński rośnie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Muszę Cię z przykroszcią zawiadomic, że to nie my wymyśliliśmy Enigmę. Polacy ją tylko złamali. Ale faktycznie Pan Marian Rejewski miałby dużo pracy żeby Cię odczytać, choć był wspaniałym kryptologiem. Adam Mickiewicz w grobie się przewraca gdy go cytujesz. Tobie chyba naprawdę 200 armat grzmi gdzieś w głowie. Mam nadzieję że jak bohater Mickiewicz w przenośni wysadzisz się w powietrze. A może jednal zrób to co zrobił naprawdę Julian Ordon i wyjedź z kraju.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Christian Daghio - seminarium 26-27.01.2008 Kalisz
- Ponad rok temu
-
Tu wrzucamy swoje filmiki
- Ponad rok temu
-
Lipen namawia
- Ponad rok temu
-
MISTRZOSTWA POLSKI MUAYTHAI 8-9 GRUDZIEŃ BYDGOSZCZ..........
- Ponad rok temu
-
Zmiany w rozpisce K-1 WGP ! - nie potwierdzone
- Ponad rok temu
-
Dudek i Sokołowski na Klash 4 w Holandii
- Ponad rok temu
-
08.12.2007 Kamiński i Jabłoński na Kings of Kickboxing
- Ponad rok temu
-
WMF -IFMA R.Szlachta - A.Palacz