Igor K. do więzienia?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jezeli to belkot to jak te inne szczeniacke I anonimowe wypociny nazwac???a tak technicznie to w ktorym miejscu zaczyna ci sie belkotac...!?
Glownie tutaj chodzi o forme,stylistyke..To w jakis sposob uzywasz interpunkcji..Naprawde,Twoja wypowiedz wyglada chaotycznie i az odechciewa sie jej czytac.Nie wiem czy rzeczywiscie jestes pedagogiem,ale jesli tak to wspolczuje Twoim podopiecznym :roll:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Niestety pedagog ostatnich wypowiedzi ja tez nie lapie :? zeby Ci pomoc na podstawie tej wypowiedz napisz co mam na mysli. poczatek wporzdku potem jest "to tylko slowa,czemu az was tak poruszy??" rozumiem ze gramatycznie zle zlozyles zdanie ale nie o to chodzi, nie rozumiem po co pisac to tylko slowa ? jak sie pisze to sie pisze z sensem, wzgledem forum ktore opiera sie tylko na pisaniu to sa "az" slowa i dlatego to ludzi porusza, bo czytaja te slowa bo na tym ta "gra " polega. "wspolczuc moim uczniom...tak-Jestem z Cin Woo." poczatek wogole nie wiem co oznacza nie lapie o co chodzi o wspolczuciiu uczniom? ktos tak pisal czy cus ? :roll: Koncowka moze byc zwiazana z moja nie wiedza wiec nie wypowiadam sie na ten temat(ale jest to dla mnie nie zrozuiale).ciagle okreslacie ?!!!!a nie wytykacie bledu.gdzie jest moj blad?to tylko slowa,czemu az was tak poruszy??wspolczuc moim uczniom...tak-Jestem z Cin Woo.pzdr
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
cuuuuuuz jestem jaki jestem,a debilizm slucham prosto w oczy.a tak naprawde jestem od Parka..hihi pzdr
Napisano Ponad rok temu
PeDagog, powiedz po prostu że masz dysgrafię i będzie w miarę OK...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Christian Daghio - seminarium 26-27.01.2008 Kalisz
- Ponad rok temu
-
Tu wrzucamy swoje filmiki
- Ponad rok temu
-
Lipen namawia
- Ponad rok temu
-
MISTRZOSTWA POLSKI MUAYTHAI 8-9 GRUDZIEŃ BYDGOSZCZ..........
- Ponad rok temu
-
Zmiany w rozpisce K-1 WGP ! - nie potwierdzone
- Ponad rok temu
-
Dudek i Sokołowski na Klash 4 w Holandii
- Ponad rok temu
-
08.12.2007 Kamiński i Jabłoński na Kings of Kickboxing
- Ponad rok temu
-
WMF -IFMA R.Szlachta - A.Palacz