8 międzynarodowe warsztaty pchających dłoni
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Cena niestety nieco europejska ale byłem na czymś podobnym i było b. miło. Może się ktoś wybiera?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Małe spostowanie Hanower a nie Hamburg. Ciekawe o której dzielnicy Hamburga myślałem kiedy pisałem tego posta. Teraz ewentualny wyjazd niestety bedzie mniej atrakcyjny turystycznie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
:? Przeczytałem dosyć dokładnie info na stronce i nie ma nic a nic o pojawieniu się Jana Silberstorffa. O ile mi wiadomo facet planuje swoje wyjazdy, zajęcia i imprezy w których bierze udział na 2 lata do przodu i o tej porze byłoby już pewne że tam będzie - zatem to co mówisz że "słyszałeś" dla mnie jest baaardzo mało wiarygodne, ale to oczywiście plotka a jak wiadomo plotki nie ponoszą odpowiedzialności za to co mówią. Pewnym jest natomiast że 3-9 II będzie prowadził swoje seminarium w Polsce, co podaję za chen.pl. Pozdroa pojawiają się tam naprawdę ciekawi ludzie, z tego co słyszałem oczywiście, nawet Herr Silberstoff
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
:wink: To co mam zrobic kiedy on mnie łaskocze?Nie drapać się....
Napisano Ponad rok temu
I tu się mylisz tłumok jestem ciemny jak ostatni niemyty i niechrzczony moher, a ty jeszcze byś chciał żebym był bystry w odszyfrowywaniu twoich kabalistycznych przepowiedni - pisz w sposób dostosowany do mojego średnio rozgarniętego poziomu, unikniemy nieporozumień :twisted: :wink:Witaj Oce, myślałem że jesteś bystry
biorąc pod uwagę, że mieszka w Hamburgu to ma nawet bliżej niż z Krakowa do Warszawy :twisted: natomiast zwróć uwagę że zdarzają się tzw "zaangażowane" jednostki, które mogą mieć potem żal że pojechały i miały nadzieję poćwiczyć z "X-em", bo były plotki że będzie a potem pupa. Wątpię żeby organizatorom zależało na takich nieporozumieniach. A zwłaszcza jeśli chcą umożliwiać nam zza żelaznej kurtyny udział za pół ceny, to takie imprezy raczej spowodują tylko że SZYBKO SIĘ Z TEGO WYCOFAJĄ - wiec pomyśl 3 razy zanim upowszechnisz taką plotę, którą potem ktoś przekręci, poda dalej, itd. głuchy telefon - a na końcu wyjdzie na to że Polacy mają pretensje nie wiadomo o co. Przyszło ci to do głowy Wątpię :twisted: Na co chciałem zwrócić uwagę. :roll: Niemcy to nad wyraz precyzyjne ludzie. A omyłkowe posługiwanie sie czyimś nazwiskiem po prostu nie mieści im sie w głowie, tak jak nam omyłkowe plucie po wigilijnym stole. A tez mogłoby się zdarzyć prawda :twisted: A teraz kochane dzieci idę imprezować dalej - dobranoc, napisałem że pojawiają się a nie że się pojawi, czytaj uważniej na drugi raz, a na stronie jest info o ludziach którzy będą brali udział w forum a nie w spotkaniu jako takim, ciężko przewidzieć kto się tam pojawi żeby poćwiczyć i zobaczyć jak ćwiczą ludzie z różnych stron świata, Silberstoff bywał już w Hanowerze i to jest właśnie ta plotka.
Napisano Ponad rok temu
niechrzczony moher
oksymoron?
Napisano Ponad rok temu
niechrzczony moher
oksymoron?
czy oksymoron ma coś wspólnego z maścią na trądzik??? :roll:
Oce - LUZik
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-