grypa zoladkowa
Napisano Ponad rok temu
wiec: zaczelo sie od krwotoku z nosa kilkukrotnego (dodam ze tak owego nie mialem juz z 5 lat), potem kaszelek, a na dzien dzisiejszy bolesne skurcze i "format" zoladka milion razy dziennie ta mroczniejsza strona. Ma ktos jakies sposoby by to jakos chamowac (nie mowie o pieluchach czy czopkach , bo to juz trwa 6 dzien i powoli jestem coraz bledszy dupa juz boli... ile mozna, zwlaszcza ze pracuje w miejscu gdzie glosna wizyta w toalecie wiaze sie ze stresem, choc wiadomo ze jak Bog chce to sluga musi...
pllllix giv antidote!!!!11!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
co do domowych srodkow bez recepty - jak z ciebie leci - to wez kup sobie Smecte albo Stoperan.. ja wole ten pierwszy - przydatny niezaleznie od szerokosci geograficznej
co do okladu z mlodych piersi - a jak popuscisz akurat wtedy..? ja ich bym potem juz nie dotknal ;-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ostatnie jest, reszte da rade chyba zalatwic - a to na N to sie da bez recepty?
bez problemu w każdej aptece. i na noc najlepiej fervex (takie cos w proszku, aspirytna i kupa innych mikstur) i powinno przejsc szybko.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Fervex pijam, colce z gazem jak wzdyma mi brzuszek kupie cos w aptece jak bede wracal, a do lekarza pojde , tyle ze musze podbic legitymacje a dzis nie mam =/
oklad z mlodych piersi jest bezpieczny, bo tryzmam dupke scisnieta mocno, jednak bakow wole nie sadzic
U mnie ze spadkiem wagi podobnie, zwlaszcza ze jestem szczuply i juz w ogole mnie to nie cieszy, ze tak leci - duzo pijam... bo czuje ze sie odwadniam =/
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ma ktos jakies sposoby by to jakos chamowac (nie mowie o pieluchach czy czopkach , bo to juz trwa 6 dzien i powoli jestem coraz bledszy
Trwa trochę za długo, albo się nie leczysz, albo diety w chorobie nie pilnujesz.
Kiedyś mnie tak męczyło, że smarowałem "dyszę wylotową" kremem bo od podcierania i odrzutu za delikatna się zrobiła
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Smecta+węgiel+ koniecznie lekarz bo się może skończyć nawet odwodnieniem/wstrząsem a coś takiego jeśli trwa 6 dni to zdecydowanie za dużo już po 2 dniach trzeba było iść do POZ
Napisano Ponad rok temu
To potoczna nazwa zakażenia wywołanego przez [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników].nie ma czegoś takiego jak grypa żołądkowa :-)
Niska śmiertelność. Zaledwie troche ponad pół miliona ludzi rocznie.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
bol nerwowo-miesniowy
- Ponad rok temu
-
naciągniecie ścięgien kolana
- Ponad rok temu
-
Ból szczęki