Siłownia 2x w tyg
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Aha, i jak sprawa wygląda z obciążeniami? Słyszałem, że powinno sie ćwiczyć z ciężarem równym ok. 75% maksa, jaki mogę unieść. Zgadza się? Dla informacji: ważę 63kg, 175cm.
Napisano Ponad rok temu
mam ok 176 cm. 74 kg wagi, troche juz cwiczylem w domu i na silowni
zalezy mi na sile i troche w sumei to wsyscteigo po trochu, tzn masie i rzezbie ale szcegolnie na sile
z gory dziekuje
pzdr
Napisano Ponad rok temu
- ile trwa Twój trening mordobicia i z jaką intensywnością?
- czy w jego czasie wykonujecie ćwiczenia używając własnego ciężaru ciała (pompki, przysiady, itd.)?
- co chcesz osiągnąć poprzez ćwiczenie na siłowni? (za odpowiedź masa, siła i rzeźba jednocześnie kop w dupę)
- masz dietę?
- ile pieniędzy możesz przeznaczyć na ew. suplementy? (o ile masz dietę)
- siłownia profesjonalna (sztangi, maszyny) czy amatorska (ławeczka + sztanga)?
- ile razy w tygodniu chcesz ćwiczyć na siłowni?
- dodatkowo korzystasz z innej formy aktywności fizczynej (bieganie, pływanie)?
Napisano Ponad rok temu
Na wstępie napiszę, że takie plany treningowe się chu... układa. A dlaczego? Patrz niżej i odpowiadaj:
- ile trwa Twój trening mordobicia i z jaką intensywnością?
- czy w jego czasie wykonujecie ćwiczenia używając własnego ciężaru ciała (pompki, przysiady, itd.)?
- co chcesz osiągnąć poprzez ćwiczenie na siłowni? (za odpowiedź masa, siła i rzeźba jednocześnie kop w dupę)
- masz dietę?
- ile pieniędzy możesz przeznaczyć na ew. suplementy? (o ile masz dietę)
- siłownia profesjonalna (sztangi, maszyny) czy amatorska (ławeczka + sztanga)?
- ile razy w tygodniu chcesz ćwiczyć na siłowni?
- dodatkowo korzystasz z innej formy aktywności fizczynej (bieganie, pływanie)?
1. Trzy treningi w tygodniu. Poniedziałek, środa, czwartek lub piątek. Siłownię przewiduję na wtorek i sobotę.
2. Tak
3. Tak
4. Głównie masa (także siła i rzeźba, ale w drugiej kolejności :wink: )
5. Nie mam ułożonej jeszcze konkretnej diety, na suplementach się nie znam, narazie poeksperymentuję z środkiem opisanym w innym moim temacie w tym dziale).
6. Dwa razy.
7. Ćwiczę sobie w domu, głównie pompki i drążek, nie codziennie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dobra, nie mieszam sie.Silver widzisz tu gdzies zawodowca? bo mi sie wydaje ze skoro to ma byc pierwszy krok w silowni no to wydatek energetyczny, suplementacja i inne bajery, na tym poziomie odpadaja!! jet jutro napisze jak wyglada taki trening!! dzisiaj niestety nie mam czasu!! pozdro!!
Napisano Ponad rok temu
jak będziesz chciał spróbuję coś rozpisać
ale skoro chcesz budować masę mięśniową - najważniejsza w tym wypadku jest dieta (przynajmnej jej podstawy) bo bez tego ani rusz
pzdr
Napisano Ponad rok temu
Będę chciał i będę wdzięczny :wink: .jak będziesz chciał spróbuję coś rozpisać
Napisano Ponad rok temu
bingoprzysiady, martwy ciag. reszta to dodatki
masy i tak nie zbudujesz, tylko siłe i wytrzymałość. Jednak przy takim obciążeniu treningowym bardzo łatwo o przetrenowanie, więc uważaj. Kluczem do sukcesu jest wypoczynek, rośniesz jak śpisz Kolejna sprawa to dieta. Przy takim obciążeniu treningowym dobre węgle po treningu i 3g białka na każdy kg masy dziennie. Poza martwym i przysiadami dorzuciłbym drążek, wiosłowanie, pompki w staniu na rękach, poręcze, sztangę w skosie i coś na bicka. Bazowych ćwiczeń z 8 serii 2x15, 2x12, 2x10, 1x8, 1x4 po czym ze dwa małe ćwiczenia dodatkowe 3x10. Tylko uważaj, bo przy tej ilości treningów łatwo jest się zajechać. Powodzenia
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
1. Przysiad ze sztangą na barkach
2. Martwy ciąg
3. Wiosłowanie sztangą
4. Wyciskanie leząc
5. Wyciskanie siedzac/zołnierskie
6. Francuz stojąc
7. Uginanie ramion ze sztanga
8. Lydki ze sztangą
9. Brzuch dowolnie
po 3 serie na każde cwiczenie
napisz jak najwięcej informacji o sobie, treningach to sprobuje cos ciekawszego i bardziej dokladnego stoworzyc
jak tylko znajde chwilke czasu
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jet sproboj tego co CI wyslalem napewno nie pozalujesz wiem ze wyglada slabo ale jest bardzo dobre
Napisano Ponad rok temu
mam 74 kg wagi, 174 wzrostu, jeden trening tygodniowo boksu poza tym narazie przez okolo 3-4 miechow nic, silka dostepna codziennna, wyposazenie wystarczajace zeby zrobic wszystkie czesci ciala, ale z maszyn mam suwnica na nogi i maly atlas
dzieki z gory
pzdr
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Olimp Gain Bolic 6000
- Ponad rok temu
-
Aminokwasy
- Ponad rok temu
-