TUF 6 dyskusja(SPOJLER)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wlasnie sie skonczyl. Kolejna walka zakonczona w pierwszej rundzie. Szkoda mi Doriana. Joey is a pussy:)
w to sie ludzie wczuwaciue w ten serial czemu Ci go szkoda...? mnie on ani ziembi ani grzeje - ja te wszystkie partie odnosnie ich zalow, wypowiedzi i zycia przesuwam, ogadam tylko treningi i walki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Odcinek spoko, ale w sumie więcej mnie denerwowało, niż cieszyło. Szkółka niedzielna Hughesa, na przykład. Fajnie, że jest opanowany i nawet wesoły, skłaniam się ku opinii, że jest lepszym trenerem niż jego przeciwnik, ale to było conajmniej dziwne. No i jeszcze zamieszanie z wykreślaniem nazwiska - political correctness w pełnej krasie, i to już takie wsiąknięte w krew, a nie tylko frazesowe. Co za różnica, czy skreslimy przegranego, czy zakreślimy w kółko wygranego? Faktów to nie zmieni.
Napisano Ponad rok temu
Joey powinien zostać wywalony kiedy Serra do niego poszedł (przy okazji widać było, jak impulsywny jest Serra własnie - najpierw, że "motherfuckera" wywali, a potem słodka gadka, bo ochłonąl po drodze).
Nie to ze ochłoną tylko tłumaczenie pomogło . Bo Serra usłyszał ze Joey chce wyjść bo teskni a Joey powiedział mu ze tylko mowil o dzwonieniu. Ale to nie zmienia faktu ze Joey to cipka .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ps. pamiętacie jak w którymś z poprzednich sezonów Leben spał na dworze w śpiworze i go oblewali wodą a Diego Sanchez dostał jakichś majaków po powrocie z Hard Rock Caffe?
Napisano Ponad rok temu
Pamiętacie. Również scenę z poprzedniego sezonu z bójką po pijaku i slamem na asfalcie. :twisted:ps. pamiętacie jak w którymś z poprzednich sezonów Leben spał na dworze w śpiworze i go oblewali wodą a Diego Sanchez dostał jakichś majaków po powrocie z Hard Rock Caffe?
Napisano Ponad rok temu
Przyznam się bez bicia że nie było mi dane oglądac poprzednich edycji.
- Pozdrawiam J.
PS. Aha i co ile sa emitowane te nowe odcinki z TuF 6 ?
Napisano Ponad rok temu
jak i gdzie (link) można oglądać TUF-a
Skazany na pośmiewisko :wink:
MOD ON:
masz odpowiedź na poprzedniej stronie, AŻ na poprzedniej. Jeśli boisz się spojlerów to masz dział "Filmiki", to nie pic, tam naprawdę są filmiki i tam pojawiają się TUF'y :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Fajny odcinek, ladna walka, zakonczona (jak dla mnie) niespodzianka. Przeciwnik Johna mial lepsze warunki fizyczne, a do tego to przeziebienie... John sam powiedzial ze musi to skonczyc w pierwszej rundzie i tak zrobil. Ladne zwyciestwo i maly plaskacz dla Hughesa, ktory przeciez wybieral zawodnikow do walki...
Napisano Ponad rok temu
Oglądam szósty już sezon, oglądam tych wszystkich twardzieli w trakcie niełatwych treningów i walk, gdzie pokazują bardzo wiele... a potem w domu większość zachowuje się tak, jakby mieli po dziesięć lat. Nie rozumiem tego. Czy to fighterzy tak mają? A może ogólnie Amerykanie? Czuję temat na pracę z socjologii.
Napisano Ponad rok temu
"Honey, I don't think it's gonna workout, I need space, cya"Joe Scarolla na własne życzenie traci szansę na jakikolwiek wystep w UFC, pracę u Serry i jego przyjaźń (ponoć tak wielką i długotrwałą). Ciekawe, co mu ten jego lachon na to powie, jak już do niej wróci. Ja bym go wykopał.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie bardzo rozumiem czemu ten "war machine" chciał z Blakiem walczyć, to ta sama waga?
Napisano Ponad rok temu
Zgadzam sie. Nie mialem pojecia ze moga brac udzial zawodnicy z zerowym doswiadczeniem w ringu. Kolo smieszny jest, moze dlatego go przyjeli do programu :?
widocznie udzial w programie jest zagwarantowany po napisaniu psalmu pochwalnego na czesc Dana White
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
bisping vs hamill (spoiler)
- Ponad rok temu
-
Konkurs - ***LIGA TYPERÓW MMA*** - zapisy
- Ponad rok temu
-
K-1 Hero's Middleweight GP 17.09.2007 VIDEO(bez spojlerów!!)
- Ponad rok temu
-
K 1 Heroes - wyniki
- Ponad rok temu
-
Pytanie do wszystkich - bez wyjątków
- Ponad rok temu
-
wznowione treningi mma w bielsku-białej
- Ponad rok temu
-
Jeet Kune Do