TUF 6 dyskusja(SPOJLER)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zgadzam sie, ze Danzig pozamiata. walka nawet niezla. dobre haki w klinczu.
nie podobalo mi sie tym razem.
Napisano Ponad rok temu
P.S.
Danzig to dupek i lewak .
Napisano Ponad rok temu
Kolejna walka zapowiada się ciekawie, pewnie zawalczy war machine z tym czarnym gościem z zaklejonym uchem albo z ten co muche złapał niczym filmowy złoczyńca może więksi w końcu pokażą więcej fajerwerków :twisted:
Miała być rozpierducha z tego sezonu i w ogóle a tu wszyscy grzecznie dostają w pierwszej rundzie
Ps.
Ależ się skrzywił jak wyłapał tego sierpa.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale fajnie nasladowali Danziga. Mysalem ze sie posikamObejrzałem wczoraj; słaby odcinek. Walka w porządku, ale przegrana na własne życzenie, a reszta odcinka to humory Danziga. Następny zapowiada się lepiej.
Napisano Ponad rok temu
nasladowanie Danziga - kupa smiechu
smierc kuzyna - troche emocji
Danzig i Bowman - cos sie dzialo
walka bardzo dobra. wytypowalem dokladny wynik, wiec moze poszczesci mi sie takze z najblizszym UFC
piekne KO. nie musial poprawiac.
a nastepny odcinek zapowiada sie na taki, w ktorym to co mowil o Hughesie Serra ostatecznie okaze sie prawda. ale ale. pozostala 3ka w Team Hughes, wyglada obok Maca na najlepszch zawodnikow z druzyny. sadze, ze z pozostalych 3ch walk minimum 2 beda na ich korzysc.
pzdr
Napisano Ponad rok temu
Dobry odcinek. Seria TS trwa
ładna walka chodź jednostronna.
Następny tez sie zapowiada nieźle. Burak Hughes chce odjeść.
Napisano Ponad rok temu
ps.
Jak była ta akcja z tym ciągłym bieganiem do kibla to przez chwile myślałem, że w hamerykańskiej telewizji pokażą sterydziarza, kórego wywalą na zbity pysk żeby pokazać, że sterydy są be
Napisano Ponad rok temu
Ja się amfy spodziewałem.Jak była ta akcja z tym ciągłym bieganiem do kibla to przez chwile myślałem, że w hamerykańskiej telewizji pokażą sterydziarza, kórego wywalą na zbity pysk żeby pokazać, że sterydy są be
Dla odmiany odcinek mi się podobał. Mało narzekania, do walki stanęło dwóch pojebów (nie wiem, który większy), polała się krew, były dwa prawie-nokauty - czego chcieć więcej? Poza właściwym KO, oczywiście.
Natomiast palce Barrery wyglądały dokładnie jak mój, kiedy go sobie złamałem. Byłem przekonany, że przynajmniej dwa z nich mu poszły, a tu nic. Szkoda, że ja nie miałem takiego farta.
Napisano Ponad rok temu
Barera przegrał na własne żądanie, zero taktyki i słuchania narożnika.
Napisano Ponad rok temu
niezla walka. szkoda, ze Dan nie probowal sie pokulac troche.
sedziowie rzeczywiscie zjebali werdykt.
jak dzwonila zona Barrery to byla niezla trauma
nalezalo sie walczacym po 5 kawalkow.
Hughes odstawia sceny teraz. nie wygral - trudno. bywa. po co taka szopka?
Napisano Ponad rok temu
- Pozdrawiam J.
Napisano Ponad rok temu
Odcinek średni. Walka krotka ale ładna końcówka. Potem napisze więcej. Ogólnie mógłbym zacytować moje wypowiedzi na początku tematu. Reasumując Hughes to wieśniak i dupa nie trener.
Dziękuje
Napisano Ponad rok temu
Ten sezon jest niczym gala K-1, wszystko się kończy przed czasem. Żadnego GnP w gardzie, żadnych rozcięć tylko młóćka z jednym wyjątkiem na początku.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zapowiadają się ciekawe finały. Hughes jest pomielony psychiczne jak trzeba ... W sumie się mu nie dziwie. Przeciwnicy idą natomiast za ciosem. Szkoda tylko że będą musieli walczyc w obrębie swojego teamu.
- Pozdrawiam J.
Napisano Ponad rok temu
no ja jebie, co za debile
z odcinka najbardziej podobalo mi sie jak Jared juz po przegranej przedrzeznial Serre
walka ok. fajne ko. szkoda tylkoze przez 2 pierwsze minuty murzaj praktycznie nic nie robil. George dobry zawodnik.
taki sobie odcinek. ciekawy jestem ostatniej walki.
pzdr
Napisano Ponad rok temu
Ale wlasnie Serra jest zajebistym kolesiem do naroznika - podobnie, jak np. Randy. Mowi co, kiedy i jak zawodnik ma robic. A Hughes? Katastrofa. Typowe: ju ken du yt, etc. Cheerleader, nie trener. Zreszta robi bledy. Po nokdaunie, Berrera - owszem - zrobil najgorzej, jak mogl, ale tez nie powinien wcale pozwolic wstac gosciowi z lepsza stojka (wstawalby sobie powolutku, mineloby moze i 10s) ale nad nim stac i okopywac nogi - dla glupawych bokserskich sedziow, bylaby to oznaka dominacji. Do tego jakas ' nurkujaca' traba i zaraz wstac.
Jared tez - ANI jednej proby obalenia - glupota po prostu. Rozumiem, ze mozna bac sie wjazdow w nogi - bo mozna sie nadziac i przegrac.. Ale skoro przeciwnik jest DUUUZO lepszym uderzaczem, to bez obalenia NA PEWNO sie nadziejesz...
Napisano Ponad rok temu
Jedyne co było fajne w odcinku to jak Serra naśladował Hughsa
Walka na słabym poziomie. Słabi zawodnicy. Teraz czas na półfinały. I coś czuje że może być ciekawie.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
bisping vs hamill (spoiler)
- Ponad rok temu
-
Konkurs - ***LIGA TYPERÓW MMA*** - zapisy
- Ponad rok temu
-
K-1 Hero's Middleweight GP 17.09.2007 VIDEO(bez spojlerów!!)
- Ponad rok temu
-
K 1 Heroes - wyniki
- Ponad rok temu
-
Pytanie do wszystkich - bez wyjątków
- Ponad rok temu
-
wznowione treningi mma w bielsku-białej
- Ponad rok temu
-
Jeet Kune Do