AIKIDO w Wejherowie
Napisano Ponad rok temu
Jezeli tak to proszę sie TU wpisywać.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
co powiesz na Aikido w Redzie?
Sam mam kilkuletnie doświadczenie i chętnie kontynuowałbym treningi jednak czasowo się nie wyrabiam i praca/dom/rodzina nie pozwalają mi na dojazdy (Gdynia/Wejherowo). Przeprowadzam się wkrótce do Redy byłbym za stworzeniem filii/sekcji w Redzie. Myślę, że znalazło by sie sporo chętnych.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Chodzi o to, że jak człowiek był młody, studiował to czasu było tyle, że można większość dnia spędzać na macie. Potem przychodzi praca, rodzina i gdzieś tego zaczyna brakować, a jak chce się ćwiczyć kilka razy w tygodniu to trzeba szukać sekcji jak najbliżej własnego domu ew. pracy.
Więc mój post to było raczej zawołanie o możliwość utworzenia sekcji, aby można było poćwiczyć nie tracąc przy tym wiele czasu na dojazdy. Jestem niestety w tym wieku, że czasu generalnie brakuje na wszystko. Takie życie :?
W każdym razie temat odwieszony na kołek bo aktualnie chodzę do sekcji w Gdyni, zaaklimatyzowałem się już i całkiem mi odpowiada. A samochodem mam nawet niedaleko więc tragedii też nie ma
Napisano Ponad rok temu
Nie chce robic Gdyni konkurencji ale jak masz ochote podziałać to zaproszam
Napisano Ponad rok temu
Teraz tamte okolice się mocno rozbudowują, jest sporo nowych osiedli i młodych ludzi (nie zawsze ciałem, ale zawsze duchem Pomysł na pewno warty rozważenia.
Jak będziesz miał jakieś konkrety to wal jak w dym
Z tego co sam sie orientowałem to w Redzie jest MOKSiR, w który jest/było judo, a w Rumii kiedyś była sekcja (oddział ludzi ćwiczących na flocie), ale znikła
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Poznań - spotkanie na macie i nie tylko ;)
- Ponad rok temu
-
Budodharma
- Ponad rok temu
-
Jak daleko pozwolisz posunąć się swojemu nauczycielowi?
- Ponad rok temu
-
Seminaria
- Ponad rok temu
-
Zaproszenie do Wałbrzycha
- Ponad rok temu
-
Aikido w olkuszu
- Ponad rok temu
-
Czy dyskusja na forum zmieniła twoje poglądy na aikido?
- Ponad rok temu
-
Zrywanie uchwytu
- Ponad rok temu
-
długa forma
- Ponad rok temu
-
Czy O'sensei to ćwiczył?
- Ponad rok temu