Nowy program o sztukach walki na History Chanell
Napisano Ponad rok temu
mógłby ktoś te linki pukładać i podać w jednym poscie to by dużo ułatwiło.
Napisano Ponad rok temu
Przecież nic nie mówiłem na temat jego jiu-jitsu.
a to sorry :-p
Napisano Ponad rok temu
ps.chyba się pomyliłam na stronie są tylko krótkie filmiki,ale jak ktoś nie pewny czy ściągać(w końcu to 350 mb.)to może tam luknąć czy mu się podoba.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
human.weapon.s01e08.marine.corp.martial.arts.ws.dsr.xvid-omicron.avi
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Shabu - właśnie zauważyłem że są dyskusje na zagranicznych forach nt. programu, i tam też na to narzekają. Ja wczoraj zassałem odcinki od 1 do 9, i żałuję że więcej(mam nadzieję na razie) nie ma, bo chciałbym wypalić wszystkie 13 na DVD, fajny program
Napisano Ponad rok temu
sos mi sie te torenty nie ściągają,sciągnołem ten program co go podałeś ale nie wiem co z nim robić,mógłbyś wyjaśnić?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie on podał ten program, a ja. Potem to już bardzo proste. Ściągasz plik torrent, otwierasz go za pomocą klienta (w tym przypadku uTorrent, ale jest wiele innych) i już - ciągnie się. Kiedy ci pokaże 100% masz cały plik na dysku i musisz jedynie zdecydować, czy chcesz go dalej udostępniać innym, czy nie. "Proste jak słońce."sos mi sie te torenty nie ściągają,sciągnołem ten program co go podałeś ale nie wiem co z nim robić,mógłbyś wyjaśnić?
Oczywiście są bardziej zaawansowane ustawienia, jeśli ktoś chce się bawić, ale to już inna bajka.
Napisano Ponad rok temu
a to sorry ,ale z twojego opisu wynika że mam dwa razy ściągać więc nie bardzo rozumiem a nigy torentów nie sciągałem.a jak ściągam ten torent to najpierw coś tam sprawdza ale nie znajduje żednej osoby udostępniającej i jest (używam opery).nie wiem czy dobrze robie.Nie on podał ten program, a ja. Potem to już bardzo proste. Ściągasz plik torrent, otwierasz go za pomocą klienta (w tym przypadku uTorrent, ale jest wiele innych) i już - ciągnie się. Kiedy ci pokaże 100% masz cały plik na dysku i musisz jedynie zdecydować, czy chcesz go dalej udostępniać innym, czy nie. "Proste jak słońce."
Oczywiście są bardziej zaawansowane ustawienia, jeśli ktoś chce się bawić, ale to już inna bajka.
ps.marines corps martial arts jak narazie najlepszy z wszystkich które oglądałem.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu