Nowy program o sztukach walki na History Chanell
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Proszę bardzo. Oto Krav-Maga!!
Sorka ,że tak późno ale wsadzałem ją kilka razy i za każdym razem Upload nie doszedł do końca.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Human Weapon : Marine Corps Martial Arts
Airs on Friday September 21 10:00 PM
Oby tym razem się ogarnęli.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Witam mam prośbe wrzuci ktoś Marine Corps Martial Arts na Gigasize pozdrawiam
popieram
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] natomiast działa bez zarzutu, choć na stronce pokazuje stosunek użtkowników 0/4 (w praktyce jest w tej chwili 48/66).
Napisano Ponad rok temu
Ponoć byli w programie m.in. Cung Le,Forrest, Randy. Ciekaw jestem z kim zawalczą
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Odcinek byłby fajniejszy gdyby był dłuższy bo tak naprawdę dużo wszystkiego czyli mało czegokolwiek. Jednak czarno-biały materiał filmowy był nastrojowy Sczególnie ten koleś co z baniaka ciągle wjeżdżał z rozbiegu.
Fajna ciekawostka z tym odbiciem od siatki, jakoś nigdy mi to nawet do głowy nie przyszło, ale to nie to samo co obalenia Arony od lin, to były zacne czasy.
Napisano Ponad rok temu
Jego sposób wyrażania się, głos, intonacja oraz mowa ciała z miejsca nastawiają mnie do niego negatywnie. Nie mogę się oprzeć wrażeniu, że jest to zwyczajny cwaniak, a cwaniaków nie lubię.Eddie Bravo jest gites... czemu go nie lubisz??
Napisano Ponad rok temu
Jego sposób wyrażania się, głos, intonacja oraz mowa ciała z miejsca nastawiają mnie do niego negatywnie. Nie mogę się oprzeć wrażeniu, że jest to zwyczajny cwaniak, a cwaniaków nie lubię.
whatever... rubber guard jak jest się rozciągniętym plus jego sweepy z pół gardy to jest najgoretsze gówno w miescie
Napisano Ponad rok temu
Przecież nic nie mówiłem na temat jego jiu-jitsu.whatever... rubber guard jak jest się rozciągniętym plus jego sweepy z pół gardy to jest najgoretsze gówno w miescie
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
nowa książa o Bruce Lee!!
- Ponad rok temu
-
Wojownik (2007)
- Ponad rok temu
-
Do Kenjiro i innych Z JKD !!!
- Ponad rok temu