Maść żywokostowa
Napisano Ponad rok temu
pOzDrO!
Napisano Ponad rok temu
Korzeń żywokostu jest silnie działającym ziołem. Zawiera naturalną (w odróżnieniu do syntetycznej ) alantoinę, która właśnie wspomaga zrastanie się kości, ziarninowanie ran, leczenie owrzodzeń, zwichnięć itp.
Jeszcze jakiś czas temu żywokost był także stosowany do użytku wewnętrznego np. w formie syropów (na kaszel), ale ponieważ zawiera on także składniki o silnym toksycznym działaniu na organizm (szczególnie na wątrobę)-obecnie stosuje sie go tylko do użytku zewnętrznego. Z tego co wiem - obecnie trwaja badania nad tym czy zewnętrzne stosowanie go jest bezpieczne.
Reasumując. Możesz używać tej maści- ale najlepiej niezbyt długo.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Używałem tej maści i jest bardzo dobra
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Miejscowe spalanie tłuszczu - w końcu udowodnione ? ? ?
- Ponad rok temu
-
Ćwiczenia na miesnie ramion (masa i siła) POMOCY!!!!!!!!
- Ponad rok temu
-
HIT - co z tą główną serią? Pomoc dla HITowców!
- Ponad rok temu
-
Wodą o jakiej temperzturze zalewać czerwoną herbatę?
- Ponad rok temu
-
Trening Rosjan ?
- Ponad rok temu
-
Ćwiczenia dla kobiety na brzuch.
- Ponad rok temu
-
Siłownia i alkohol....
- Ponad rok temu
-
Podbite oczy, i inne widoczne kontuzje