animal M-stack
Rozpoczęty przez , Ponad rok temu
1 odpowiedź w tym temacie
Napisano Ponad rok temu
Re: animal M-stack
co sadzicie o animal M-stack ??
Widze ze Cie to zainteresowalo. Powiem Ci ze np w Irlandii jest nielegalny . Pierwotna nazwa tego to Animal Methoxy stack. Glowny skladnik to flawony roslinne i steroidy roslinne; min methoxy i beta ecdysteron. UN poleca to na swojej stronie szczegolnie dla tzw hard-gainercow. Podnosi sile, wytrzymalosc, wplywa na zachowanie pozytywnego bilansu azotowego i zwieksza synteze protein. Na forach sa bardzo pozytywne opinie o m-stacku. Sam UN poleca takie kombo Animal Test x2 (6tyg pod rzad) i po tym zaraz M-stack na 'podtrzymanie masy'. Animal Test natomiast zawiera kwas arachidonowy (juz o nim wspomnalem, jako ciekawostke napisze ze ten kwas jednym z skladnikow GN halodrol ).
Uwazam mimo wszystko ze jestes troche za mlody na ten zestaw. Ale jak tam chcesz. Ja tak planuje zrobic 6tyg na Animal Test 3 tyg Mstack. Jak zamowisz z USA to wyjdzie Cie ponad polowe taniej niz w PL. (Animal Test - ok $55 x 2 = 110 a Mstack ok $28 plus przesylka do Pl ok $15).
Sam obecnie biore czysty beta ecdysterone i powiem Ci ze cos tam dziala, na pewno podnosi poziom tescia, i pojawia sie agresja. Od paru dni chodze ciagle wkur*******y. Wiec jak masz problem z samokontrola to odradzam.
Moze tez sie pojawic lekkie otepienie, ktore zanotowali niektorzy uzytkownicy mstakc'a, a ktorego chyba tez doswiadczam, jeszcze nie jestem pewien.
Do tego na Animal Test musisz unikac lekkow przeciw zapalnych jak np ibuprofen czy paracetamol i ograniczyc spozycie min ryb czy produktow/suplementow zawierajacych omege-3.
Jest jeszcze opcja zrobienia cyklu na Animal mstack i stack-2 (ktory jest troche lepszym boozerem tescia z dodatkowymi inhibitorami aromatazy i blokerami DHT) - bo w sumie nie odpowiedziales czy zrobiles PCT po h-drolu - a jak nie zrobiles to mozesz byc zablokowany<_<. Wtedy bierzesz to razem przez 3 tyg, przerwa tydzien i znowu 3 tygodnie i tak mozesz cyklicznie. Tak poleca UN.
A jak bedzie brac m-stack to ja bym polecal zawsze to wziac z solidna porcja bialka (najlepiej z shakem).
Jak masz jakies pytania to wal smialo, siedze w temacia ecdysteronow i flawonow
Prawdziwy mężczyzna nie je miodu - prawdziwy mężczyzna żuje pszczoły
Been there, taken that
Jesli pomoglem to postaw mi piwo
Been there, taken that
Jesli pomoglem to postaw mi piwo