poszukuje zdjęcia
Napisano Ponad rok temu
Od jakiegoś czasu próbuję odnaleźć pewne zdjęcie które kiedyś wpadło mi w ręce na google grafika. Zdjęcie jest w skali szarości i przedstawia jakiegoś wyższego Dana ( bodajże s. Tamurę ) w suwari-waza rzucającego ( bodajże kokyu-nage ) biednego uke w hakamie , ludek leci sobie wysoko nad nim. Zdjęcie jest bardzo podobne do tego :
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Ale niestety to nie to. Jeśli ktoś jest w posiadaniu takiego zdjęcia prosiłbym o wysłąnie na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]. Z góry dziękuję.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale przejrzyj ostatnie tematy...gdzies ktos w topiku o "ciekawej ksiazce sensei Tamury" jest link do tej ksiazki..to wlasnie tam na stronie 119...
pozdro..
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
http://budo.net.pl/v...t=53566&start=0
(gdzie wykłócaliśmy sie o prawidłowe ukemi) w oparciu o którą można wywnioskować że ten uke upadł źle (skrzyżowane nogi).
:twisted:
Napisano Ponad rok temu
a jesli chodzi o kwestie padania to uke jeszcze nie upadl...wiec ze 100% pewnoscia nie mozemy powiedziec jak to dalej wygladalo.... bo rownie dobrze moze miec skrzyzowane nogi jak i nie...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja patrząc na zdjęcie nie mam wątpliwości jakkolwiek masz racje przy tak wysokim locie może sie jeszcze rozmyślić
Uke nie wiedział, ale Garry już tak!!!
Zupełnie jak Sztyrlitz, który wiedział, ale nie wiedział, czy wie Centrala :wink:
Ł. (niczym pan S, co wie, że nic nie wie) 8)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
AIKI - SEKTA !!!
- Ponad rok temu
-
AKTYWNE WCZASY RODZINNE 2007
- Ponad rok temu
-
energia ki
- Ponad rok temu