Cold steel TI-lite Zytel - opinie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co w tym jest podniecajacego? Chcialbys tak?I ciach go kosa,ciach!!!
Po kiego grzyba sie pytasz o ten noz skoro juz dawno postanowiles go kupic najarany tym ze tak fajnie mozna go wsadzic komus w kichy?
I takie malolaty chodza po ulicach z kosami pozniej...
Napisano Ponad rok temu
A na leczenie kwalifikuje sie w pewnym sensie całe to forum
A może nóż do walki/samoobrony z założenia powinien być tępy i nie dać sie wsadzić w nic, co? To dla nie fajne jako zabawka, miłe dla oka
Napisano Ponad rok temu
Do leczenia się można zakwalifikować każdego maniaka, więc zapewne i niejednego z tego forum. Tyle, że przy całym szacunku do Ciebie, wchodzisz tu kolego i z punktu sugerujesz, że potrza ci sprzętu do krzywdzenia innych. Nie piszesz tego wprost, to prawda, ale między wierszami można to przeczytać. Owszem, niejeden miłośnik noża ma w swojej kolekcji tego typu ostrza i niczego złego w tym niema. Rzecz w tym, że taki gość na ogół ma, bo lubi mieć. I raczej jako jedeno z wielu ostrzy.A na leczenie kwalifikuje sie w pewnym sensie całe to forum
Napisano Ponad rok temu
Oczekuje opini osób , które miały z tym sprzętem do czynienia.
Napisano Ponad rok temu
Materiały całkiem przyzwoite, choć nie rewelacja. Funkcjonalność praktycznie żadna.
Jakbym chciał coś w tym stylu, to zdecydowanie wolałbym Pentagon Elite, mimo, że nie jest tak szpanerski.
Co z tego, że są na nim ząbki, skoro ani jeden, ani drugi nie jest szczytem utylitaryzmu?
Owe ząbki w przypadku tego noża właśnie moga właśnie nieco zwiększać uniwersalność ostrza (choć i tak będzie to głównie przebijarka).
Blokada w SOGu zdecydowanie lepsza (przynajmniej dla mnie). W końcu to nic innego jak AXIS od Benchmade, do którego mam pełne zaufanie i nie sądzę, by SOG wykonanie tego patentu spierdzielił.
Jeśli chodzi o otwieranie noża, to system wspomagający w tym CS wcale mnie nie przekonuje. Przy pomocy AXISA też da się robić całkiem ładne rzeczy. Dodatkowo SOG ma ciekawie ukształtowany czubek ostrza.
Miałem w łapie tego CS i jakoś zupełnie mi nie siadł.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Czyszczenie ostrza z węglówki
- Ponad rok temu
-
niob
- Ponad rok temu
-
Jaki nóż?
- Ponad rok temu
-
Ka-Bar
- Ponad rok temu
-
Gerber Mark 2
- Ponad rok temu
-
Ostrzenie noża - Wrocław
- Ponad rok temu
-
praca
- Ponad rok temu
-
Jakie jest zastosowanie tych elementów ?
- Ponad rok temu
-
8Cr14MoV
- Ponad rok temu
-
Problemy z Military
- Ponad rok temu