Za co?
Napisano Ponad rok temu
zglosiliscie kradziez, pyskowaliscie do kogos, a moze mieliscie inny konfilikt
Ciekawie by bylo jakby kazdy napisal z czego wynila sytuacja i jak sie wszystko skonczylo (albo i sie nie skonczylo jeszcze)
pozdr
Napisano Ponad rok temu
Ogółem ciekawe miejsce to moje osiedle. . . :roll:
Napisano Ponad rok temu
- Jestes infantylna kreatura.
- Ze co? chyba mnie obraziles, nie jestem pewien, ale ci przyp...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To miało znaczyć , że za stary jestem na kopanie sobie piłki wieczorami?
Generalnie w tym wieku nie ma sie wiekszych problemow na osiedlu, zatargi znikaja z wiekiem, kazdy idzie w swoja strone. Przynajmniej u mnie i moich znajomych takie "klopoty" konczyly sie gdzies w wieku 15-17 lat.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
phi. te ćwoki są na poziomie rozwoju intelektualnego 15 latków. . . ale co mi tam niech jarają zielsko dalej.Generalnie w tym wieku nie ma sie wiekszych problemow na osiedlu, zatargi znikaja z wiekiem, kazdy idzie w swoja strone. Przynajmniej u mnie i moich znajomych takie "klopoty" konczyly sie gdzies w wieku 15-17 lat.
Napisano Ponad rok temu
Generalnie w tym wieku nie ma sie wiekszych problemow na osiedlu, zatargi znikaja z wiekiem, kazdy idzie w swoja strone. Przynajmniej u mnie i moich znajomych takie "klopoty" konczyly sie gdzies w wieku 15-17 lat.
o to mi chodzilo Sorge
Napisano Ponad rok temu
phi. te ćwoki są na poziomie rozwoju intelektualnego 15 latków. . . ale co mi tam niech jarają zielsko dalej.Generalnie w tym wieku nie ma sie wiekszych problemow na osiedlu, zatargi znikaja z wiekiem, kazdy idzie w swoja strone. Przynajmniej u mnie i moich znajomych takie "klopoty" konczyly sie gdzies w wieku 15-17 lat.
A mi o to Zaorish
Napisano Ponad rok temu
Ide sobie z bejb, a tu kolesie udajacy warczenie psa i szczekanie (cos takiego jak DMX), i to kolesie w wieku kolo 25-30 lat. Qrwa wychowywani w szopie pod wiaduktem. I to oni sie najwiecej burza. No qrwa zniesc tego nie moge. Dajcie mi tylko jakis duzy kaliber i licencje 00 to "wyczyszcze" ten kraj.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale jeszcze lepiej ma moja była: Jej sie czepiają o to że jest Ukrainką... Co z tego że po polsku mówi lepiej ode mnie i mieszka tu od szóstego roku życia :wink: Jak z nią byłem to się dziwnie uspokoiło. zupełnie nie wiem czemu, ale koleś który ją zwyzywał przy mnie od ruskich k*** po dwóch dniach przyszedł i przeprosił... A nie tknąłem skurwiela palcem bo mnie utrzymała gdy szedłem do typa. Choć myślę że ma to coś wspólnego z tym że jednego mojego kumpla ktoś z tych okolic próbował nasłać na mnie. Kumpel wytłumaczył temu komuś że prędzej pomógł by mi niż jemu tak jak połowa dzielnicy, ale pocieszył tego kogoś że ja bym go o to nei poprosił bo sam bym sobie poradził. i opowiedział mu parę bajeczek które krążą na mój temat. Kumpel nie chciał mi powiedzieć kto to był, ale myślę że to ten koleś.
Ale namieszałem.
Pozdro
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kastet
- Ponad rok temu
-
Popełniłem błąd? Stchórzyłem czy byłem odpowiedzialny?
- Ponad rok temu
-
Chiński boks uliczny
- Ponad rok temu
-
Trening "batonem" i jego dzialanie.
- Ponad rok temu
-
Zastosowanie wiatrówki do samoobrony.
- Ponad rok temu
-
aikido na ulicy