Powrot Do Formy
Napisano Ponad rok temu
Mam prosbe, chodzi mi o pomoc w powrocie do formy, od stycznia czyli bendzie 6 miesiac na dniach siedzie na dupie, kontuzja kolana zapowiadalo sie bardzooo groznie, ale skonczylo sie na gipsie( niby poluzowane wiezadla stawowe i ukruszony róg Łekotki) bole minel, zabiegi póki co pomogły. No ale 6 miesiecy nie robilem nic, wczesniej trenowalem BJJ/MMA i troche silki, teraz zaczolem biegac i pompeczki w domu robic, no i na opone ktora sie zrobila w okolicach pasa robie "A6W". Co mam zrobic zeby byc w dobrej kondycji na wrzesien zeby wrocic na treningi?? powiem tak ze ogranicza mnie praca do końca lipca, ktorą właśnie zaczołem, ale to zupelny laicik od 7 do 14 i jeszcze przez ten czas podciagne sie cos na sile Ma ktos jakis sprawdzony przepis na dobra forme?? powrot sily i gibkości??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja od siebie dorzuce ze po przerwie i sportow walki rob na silowni trening ACT. Wpisz w google.pl i znajdziesz tam bardzo wiele na temat tego treningu. Jest prosty i przyjemny
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
2 miesiąc FBW na rozruszanie (na ~70% możliwości).
Dalej w zależności od tego co chcesz osiągnąć. Na siłe możesz spróbować HIT.
Bieganie czy basen możesz dołożyć od początku zwiększając intensywność/długość z czasem.
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
jescze jedno takie male pytanko, jak robie a6w, to moge robic rano a wieczorem powtarzac albo popludniem robic na abs??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a moze tak nie skrutami zeby mi sie latwiej w necie szukalo
jescze jedno takie male pytanko, jak robie a6w, to moge robic rano a wieczorem powtarzac albo popludniem robic na abs??
ACT: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
FBW: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
HIT: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Gubrin
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
dieta
- Ponad rok temu
-