PZKB - znowu PROPAGANDA !!! Dlaczego tak postepujecie???
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
-dla Prezesa 5 minut było na wage złota(W sumie ta cała sprawa i kłotnia trwała z pół godziny,gdzie przez ten czas juz by bylo po sprawie i zawodnicy by sie przygotowywali do walki)
-przeciwnik,jednego z niedopuszczonych(bogajże do 81kg lub wge wyzsza) był z Krakowa...
A tam przeciez wystarczyło troche dobrej woli.
Tak na marginesie-niedopuszczalne,zeby trener jednego z klubów był tez sędzia na zawodach(nie,nie p.Kapusta:)-przeciez to absurd.
Nie zakladam nowego tematu,bo po co?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
buahahahahahahaha
Padłem - akuratnie wymieniony przez Ciebie Maciek był wśród tych, którzy o tym zadecydowali (głosowali żeby nie było wątpliwości). A trenerów było wielu - wystarczy popatrzyć kto był na podium i już wiadomo jakie kluby MUSIAŁY być na porannej wadze. A decyzja została podjęta PO czasie przydzielonym na wagę.
Co do późniejszych wypowiedzi trenerów - może należałoby ich zapytać jak głosowali ? Za jakim wnioskiem sie opowiedzieli ? A nie zrzucać wszystkiego na Niego ? No ale tak łatwiej - stał się ikoną tego co "złe" w polskim MT i trochę więcej na pewno mu nie zaszkodzi .
Porażka z mojego (nie) obiektywnego punktu widzenia :? No ale nie da się być lubianym przez wszystkich zatem... Zawsze znajdzie się ktoś, komu inny człowiek nie pasuje. Życie.
Buaya - a tak na koniec powiedz mi kim Ty jesteś żeby oceniać sędziów za ich pracę ?
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Jakbyś chciał sprawdzić swoje "przypuszczenia" to łatwo mógłbyś znaleźć ten pliczek... a w nim zawodników na medalowych miejscach. Zawodnicy z Krakowa "kończą" kategorię na 67.
Dobra rada na przyszłość - zanim coś napiszesz to pomyśl/sprawdź.
Choć po co ja to piszę - Ty wiesz przecież lepiej
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
bo wtedy z perfecji było kilku zawodników! w 71 i 75 równiez i oni walczyli w finale swoich kategorii! a wała tam nie było bo własnie jak ktos wcześniej wspomniał to chodziło o banacha, zbijał wage na 75 bo miał nadwyżke w niedzile. byl zresztą wtedy przy całej sytuacji trener z białorusi i jego zawodnik, bo final był banach - klim i banach bił wage co do grama! i zbij zeby nie było wątpliwości. a 71 zawodnik z perfecji - Król miał limit bez zbijania w sobote i niedziele.
Napisano Ponad rok temu
Mam nadzieje, że juz teraz nie ma watpliwości w tej kwestii.
pozdrawiam.....
Napisano Ponad rok temu
W pierwszym dniu MP byl przewał i tyle.Własnie,w drugi dzien byl trener Białorusi i nie dał się przewalic...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tlk Ci naświetlił co i jak było. Ty dalej twierdzisz że był przewał. Ręce opadają ale najwyraźniej Ty masz swoje Układy. I układziki.
Czy trenowałem ? Tak. Czy się spóźniłem jako zawodnik na wagę ? Nie. Czy spóźniłem się jako trener/opiekun ekipy na wagę ? Nie. Nawet jak trzeba było 1300 km przejechać - bo zawodnicy byli przekonani, że dostarczę ich gdzie trzeba i to na odpowiednią godzinę. Będąc trenerem człowiek akceptuje pełną odpowiedzialność za swoich podopiecznych. Tak jak pisałem wcześniej - zawodnik ma walczyć a resztą zajmuje się trener. TRENER - mam nadzieje że dociera to ?
Napisano Ponad rok temu
oj 130km....ten chlopak był z Gdanska...Wiesz gdzie to jest-dotarło?
Musisz byc jakos specjalnie uszczypliwy-ja powiedziałem swoje zdanie(tak jak to słyszałem i widziałem na własne oczy),Ty siejesz proppagande i niech tak zostanie.Koniec rozmowy.
P.s jestem tylko zawodnikiem i nie mam powodów nikogo oczerniac-po prostu mowie jak było
Ty jestes w PZMT,wiec musisz i masz obowiazek bronic idealnelu.ok,Twoja sprawa.
Tylko nie pisz,czegos co widziałem na własne oczy,ze tak nie było-bo to po prostu przypomina wypowiedzi obecnych rządzących...:)Pozdrawiam!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co do przyjazdu to chyba nie chcesz powiedzieć, że po pierwszym dniu walk pojechał ten "ktoś" do Gdańska nocować i dlatego na drugi dzień spóźnił się rano na wagę.
Piszesz 5 minut, może tak było...ktoś 5 minut, a inny 40 minut, a inny .... spóźnili się...I co ten 5 minut powinien być dopuszczony a inny nie. Ehhhh wypowiedziało tu się grono ludzi...byli TRENERZY I PODJĘLI DECYZJĘ (jak wcześniej wspomniano był też GAGATEK). Gdyby nawet nie oni podjęli to sedziowie podjęli by tą samą decyzję. Nie wspomnę już, że część "spóźnialiskich" (trenerów i zawodników, którzy odpadali) dotarła na drugi dzień w stanie wskazującym na "mocną zabawę" i brak snu
Podsumowując: chłopie, jeżeli zawaliłeś (nie dotrzymałeś regulaminu), to czemu oczerniasz innych, z białego robisz czarne. To Ty czy ten "ktoś" zawalił (niestawił się na czas), a Ty robisz z niego męczennika. Skocz sobie na piwko i wyluzuj. Powodzenia w przyszłości i życzę abyś nigdy się już nie spóźnił
p.s. to samo się tyczy jak masz zamiar lecieć samolotem, jechać pociągiem, oglądnąć program w TV...musisz być na czas i tyle
Napisano Ponad rok temu
PS. Niedawno zarzucałeś mi, że piszę nie na poziomie. Może warto czasem najpierw spojrzeć krytycznie na siebie. Begone!
Napisano Ponad rok temu
Bo generalnie chodzi o to, że Kb wg nas ma tyle wspólnego z MT co i savate, karate czy tkd - są to style uderzane. Idąc dalej twoim tokiem rozumowania każda z tych dyscyplin mogłaby stać się piątą formułą dziesiątego kickboxing-u, a nam, trenującym MT, stanowczo się to nie podoba.Ty wkładasz mi w usta swój tekst o wcielaniu kung-fu i karate. Piszę o tym, że instruktor KB zwłaszcza po przeszkoleniu może bez problemu szkolić MT, a Ty mi o savate, TKD i innych.
Napisano Ponad rok temu
Nie chce mi sie juz gadac na ten temat,bo zdania nie zmienie,a Wy jestescie związkowcami i dalej bedziecie postulowac przy swoim,a bylo mozna wykazac sie zrozumieniem.I nie była to godzina,ani 40 m,inut tylko własnie pieprzone 5 minut!!!!I to jest róznica.Zycze Wam podobnych sytucji w zyciu-gdy sie spoznicie do pracy,zeby Was wyrzucali,a gdy przyjdziecie do domu 5 minut po czasie,bedziecie spali na klatce:)
Rozumiecie choc troche,o co mi chodzi?
Napisano Ponad rok temu
Nie wiem,czemu postulujesz,ze nie lubie to dowale....? 8O
Ja nie mam nic do tych ludzi z Krakowa,tylko taka sytucjia mnie po prostu r*******a!
Wszyscy zawodnicy widzieli...?ja stałem przy trenerze z Tarnowa ibyło kilku Białorusinów,TYLKO!!!
Napisano Ponad rok temu
Bo generalnie chodzi o to, że Kb wg nas ma tyle wspólnego z MT co i savate, karate czy tkd - są to style uderzane. Idąc dalej twoim tokiem rozumowania każda z tych dyscyplin mogłaby stać się piątą formułą dziesiątego kickboxing-u, a nam, trenującym MT, stanowczo się to nie podoba.
Ze względu chociażby na używanie rękawic nie może być wprowadzona formuła kung-fu. Są co prawda w KF pojedynki przypominające kickboxerskie, ale gama technik w nich używana jest bardzo uboga w porównaniu z samym systemem (np. Wu-Shu). Nie rozumiesz, że jest jeden kickboxing, który się ciągle rozwija i usprawnia (np. poprzez wprowadzenie formuł K1 i MT). To, że Wam się to nie podoba to Wasz prywatny problem Zachowujecie się jak dzieci w piaskownicy, które krzyczą "to mój piasek!". Czy chcecie czy nie KB będzie się rozwijał nawet pomimo protestów i pokrzykiwań ze strony MT i nie widzę powodu czemu miałoby być inaczej (bo Wam się to nie podoba? ).
Jeżeli o mnie chodzi, będę startował we wszystkich formułach, żeby wyszkolić się maksymalnie efektywnie. Wydaje mi się, że przez to będę o wiele bardziej elastycznym zawodnikiem niż ćwiczący samo MT. Na razie full-contact i low kick - potem może formuła semi i MT? Zobaczymy.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Paweł Słowiński w Holandii
- Ponad rok temu
-
Obóz Muay Boran -Polskiej Akademii Muay Boran-ostanie miejsc
- Ponad rok temu
-
Galactic fighter
- Ponad rok temu
-
Champion Gdansk
- Ponad rok temu
-
jaka muzyke leci w trakcie waszych treningow ?
- Ponad rok temu
-
Obóz Muay Thai
- Ponad rok temu
-
Piotrowski vs Rob Kaman walka
- Ponad rok temu
-
Rekawice - czy warto?
- Ponad rok temu
-
REWELACJA - MAMY SPONSORÓW - OBÓZ BĘDZIE DUŻO TAŃSZY :D