Osobiście widze radość Ambasadora i zaproszonych gości z Tajlandii....przepraszamy Państwa MT sie skończyło ,teraz czas na light contrat!! Ciekawsze jest tylko kiedy PZKB "DODA" mma, Myslenie rodowitego kich boksera jes proste ."Mamy w sobie wszystko" ,ale kontrprawda opozycji dodaje mały szczegolik.."Macie w sobie wszystko i nic" Ambasada nie zjedzie na formułe walki cwaniaków z USSYYYYYYY,którzy dawno zrobili na tym biznes (teraz wreszcie to uporzadkowano pomiedzy IFMA I WAKO) ,szkoda tylko ,że PZKB nie moze trzymać sie nowych wytycznych,bo nie może faktyczniez ,zbyt duzo osob Osiadło w tych strukturach PZKB trenując MT i będąc sprytnie przyciagnietym jak cały np.Shidokan (PODWALINA MT PZKB!!!!) i nic tego nie zmieni,chyba że...Wierze ,że jak przyjadą nasi Mistrzowie,autorytety i Goscie bedziemy słuchać swoich piszczalkowych pisków w zwyciezkiej atmosferze jednego zwiazku ..Polskiego Zwiazku MT ,zapraszamy PZKB do wspołpracy..wiele ciekawego dowiedziałem sie na tematy IFMY,WMC i najnowsze WMF od mojego nauczyciela Kru Marco,ale pozwolicie ,że pozostone poza poltyka jako IMBA POLAND. Jeden zwiazek ,żadna k.... formuła, i NIC NA DO CZEPKE!!!!Q Pzdr
Ciezko zrozumiec co wogole chcesz przekazac :roll: ALe po trochu " Myslenie rodowitego kich boksera jes proste " probujesz obrazac trenujacych kickboxerow ?nazywanie zawodnikow KB słabymi (kicha=slabe) to zwykly wyraz wiekliej ignorancji, nawet brak mi slow to poprostu znacznie zaniza poziom osob reprezentujacych PZMT skoro stawiacie sprawe w ten sposob a potem zapraszacie do wspolpracy... "Ciekawsze jest tylko kiedy PZKB "DODA" mma" Nie doda z prostego powodu (wystarczy pomyslec) PZKB reprezentuje styl stojkowy. "Osiadło w tych strukturach PZKB trenując MT i będąc sprytnie przyciagnietym jak cały np.Shidokan (PODWALINA MT PZKB!!!!) i nic tego nie zmieni,chyba że..." Ja zauwazylem ze akurat zawodnicy shidokanu wcale nie przewazaja np. na lidze MT. Co wiecej mysle ze nie zostal on "Sprytnie" sciagniety....
Do tej pory nie obchodzily mnie zbytnio walki zwiazkow, wyrazalem jedynie swoje stonowane zdanie nie atakujac nikogo...ale to co napisales pedagog rozwscieczylo mnie bo nie atakujesz juz tylko wladz PZKB ale i zawodnikow i w ten sposob chcecie przyciagac ludzi :roll: