PZKB - znowu PROPAGANDA !!! Dlaczego tak postepujecie???
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale kogo stac na Austrie..?
dokładnie, dlatego lepiej wyleczyc póki mozna odpuszczając sobie treningi a zamiast tego kilka godzin rehabilitacji dziennie, rowerek basen i to nie bedzie czas stracony.
ale przejdźmy do tematu na Sport, zdrowie odzywianie (temat o SW po kontuzji kolana) bo dośc zboczyliśmy już od głownego watku czyli odpowiedzi na tytułowe pytanie: Dlaczego....??? :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dlaczego na zawodach muay thai nie ma badań antydopingowych....?Wogóle badań.Na kazdej imprezie bokserskiej lekarz choc sprawdza pobieznie jak oko reaguje na swiatło,
na zawodach muay thai tego nie i jestem przekonany,ze polowa zawodnikow przynajmniej jest na efedrynie,o innych srodkach nie wspomne.
U Nas w klubie nawet byl taki jeden,wiec prosze bez komentarzy w stylu,ze jak nie widzialem to niech nie mowie.Prosze o odpowiedzi,a nie owijanie w bawelne..
Napisano Ponad rok temu
A ja głupi i durny zawsze zastanawiałem się po co na sali treningowej jest lustro teraz już wiem, do dzielenia kreski
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Muay Thai against drugs 8)(...)Naucz!
Wybacz, nie mogę
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Już wiesz kto???
Napisano Ponad rok temu
I nie oszukujmy sie,malo jest ludzi cwiczacych,ktorzy nie probowali chocby ziółka...
Napisano Ponad rok temu
Takie slogany to ściema dla sponsorów i lizanie w dupsko oficjeli aby łaskawie patrzyli na dyscypline i organizacje zawodow
Napisano Ponad rok temu
Ściema to to ze wszyscy zawodnicy brali albo biora...w fajnych otoczeniach sie obracacie :wink:"Muay Thai against drugs"- to rzeczywiscie ściema bo chyba nie ma zawodnika ktory by nie probowal drugsów ,a chyba wszyscy koksują i są na dopingu.
Takie slogany to ściema dla sponsorów i lizanie w dupsko oficjeli aby łaskawie patrzyli na dyscypline i organizacje zawodow
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To ja ci powiem, że nie wszyscy nie zarzucaj innym jeżeli masz z czymś problem albo twoje otoczenie 8)"Muay Thai against drugs"- to rzeczywiscie ściema bo chyba nie ma zawodnika ktory by nie probowal drugsów ,a chyba wszyscy koksują i są na dopingu.
Napisano Ponad rok temu
Buaya o to chodzi, ze muay thai jest przeciwko narkotykom i dlatego nie będę cię uczył jak się bierze efedrynę w krece z pionowego lustra - nawet jak bym wiedział...Jeszcze nie?Muay thai przeciwko narkotykom...-takie hasło jest na wszystkich turniejach,ale co ono oznacza w kontekscie braku kontroli antydopingowych w powyzszych imprezach:)?
I nie oszukujmy sie,malo jest ludzi cwiczacych,ktorzy nie probowali chocby ziółka...
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Paweł Słowiński w Holandii
- Ponad rok temu
-
Obóz Muay Boran -Polskiej Akademii Muay Boran-ostanie miejsc
- Ponad rok temu
-
Galactic fighter
- Ponad rok temu
-
Champion Gdansk
- Ponad rok temu
-
jaka muzyke leci w trakcie waszych treningow ?
- Ponad rok temu
-
Obóz Muay Thai
- Ponad rok temu
-
Piotrowski vs Rob Kaman walka
- Ponad rok temu
-
Rekawice - czy warto?
- Ponad rok temu
-
REWELACJA - MAMY SPONSORÓW - OBÓZ BĘDZIE DUŻO TAŃSZY :D