A tak przy okazji,czytałem ze trenowałes boks na Gwardii-mozesz troche przyblizyc temat?Mi tylko boks po kontuzji został
![:(](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/sad.png)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to własnie chodzi-kickbokserzy wnoszą duzo do MT o idwrotnie,dlatego trzeba to usprawniac,a nie zamykac sie na inne.
Napisano Ponad rok temu
Teraz piszesz na poziomie :-)Niedawno zarzucałeś mi, że piszę nie na poziomie.
A może to Wy zachowujecie się jak dzieci w piaskownicy, które krzyczą "to mój piasek!"Nie rozumiesz, że jest jeden kickboxing, który się ciągle rozwija i usprawnia (np. poprzez wprowadzenie formuł K1 i MT). To, że Wam się to nie podoba to Wasz prywatny problem
Zachowujecie się jak dzieci w piaskownicy, które krzyczą "to mój piasek!". Czy chcecie czy nie KB będzie się rozwijał nawet pomimo protestów i pokrzykiwań ze strony MT i nie widzę powodu czemu miałoby być inaczej (bo Wam się to nie podoba?
).
muaythai jako formuła walki w nszym związku jest dłużej niż istnieje obecna IFMA.
Powodzenia. Ja także jestem za wszechstronności. Sam nie ograniczam się do jednej formuły walki.Jeżeli o mnie chodzi, będę startował we wszystkich formułach, żeby wyszkolić się maksymalnie efektywnie. Wydaje mi się, że przez to będę o wiele bardziej elastycznym zawodnikiem niż ćwiczący samo MT. Na razie full-contact i low kick - potem może formuła semi i MT? Zobaczymy.
Napisano Ponad rok temu
No to mistrzostwo, sally, masz w kieszeniJa się boję zeby tak MT nie ewaluował że podstawowym kryterium wygranej walki będzie poprawne i bezbłędne odtańczenie wai kro , tak zeby się prezesowi podobało :wink:
Napisano Ponad rok temu
A może to Wy zachowujecie się jak dzieci w piaskownicy, które krzyczą "to mój piasek!"Zachowujecie się jak dzieci w piaskownicy, które krzyczą "to mój piasek!".
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wiesz,zastanawiałem się,boks lub bjj,ale chyba jednak boks bedzie ,,bezpieczniejszy" ,Pozdr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Sally,a co powiesz,ze na bjj są tez wejscia w nogi i walczac na ziemi noga moze sie wyginac w naprawde rozne strony?.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tak kilka razy, raz noga na poł roku bez treningów i następne lata w odwrotnej pozycji a okazało się ze lekarz kretyn mi powiedział ze tego się nie leczy, teraz dopiero mi się to udało wyleczyc (mam nadzieje ze jest zdrowa) za pomocą farmakologii i rehabilitacjiTak,tylko nie robi się tego co daje spokój i zadowolenie..Miałes wogole kiedys kontuzje?Ja mialem juz 4 razy cos z nogami-nie jest to mile jak wchodzisz w tempo treningów i nagle znowu lezysz...Najgorsze co moze byc.
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu