PZKB - znowu PROPAGANDA !!! Dlaczego tak postepujecie???
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wykaz wszystkich instruktorów MuayThai wraz ze skanami legitymacji na poniższej stronie: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
nie chce zeby mnie posądzać o prawną nadgorliwośc albo żeby nie było ze się czepiam instruktorów MT uprawnionych do nauczania przez PZMT
ale wszystkie zamieszczone tu dokumenty są nieważne bo
LEGITYMACJA BEZ PODPISU POSIADACZA JEST NIEWAŻNA
:wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mnino już odpowiedział... nie ma czegoś takiego jak instruktor MT...
Może pewnie także nauczać boksu, taekwondo, sawate i wiele innych SW uderzanych... instruktor KB może z powodzeniem nauczać MT, zwłaszcza po przeszkoleniu.
Być może. Fanatyk nie zdaje sowie sprawy, że jest fanatykiem....Twoje wypowiedzi świadczą jasno, że jesteś fanatykiem...
Czy nim jestem pozostawiam do oceny innych użytkowników forum BUDO.
Twoim zdaniem KB powinien stworzyć jeszcze inne formuły aby mieć pod swoimi skrzydłami także Karate, Kung Fu... i co jeszcze :roll:... W KB istnieją formuły i jest tak dlatego, żeby można było współzawodniczyć na różnych płaszczyznach i uczyć się różnych technik. Po to powstało KB, żeby skutecznych stójkowych rozwiązań uczyć się w 1 sekcji a nie na boksie, MT, karate i kung-fu.
Kiedy, jakie zawody... na zawodach w Krakowie,to praktycznie zawodnicy z Krakowa(choc przegrywali sromotnie,jakos pozniej na punkty byli do przodu)...
Nigdy nie było takiej sytuacji.... trener Perfekcji po rozmowie z Nim,mial dopuszczanych zawodników w kat.71,ktorzy wazyli 73,a inni musieli godzine skakac,zeby zbic wage...zawody MP...
Pamiętam MP dwa lata temu. W drugim dniu MP każdy musiał zmieścić się w wadze. Także zawodnik Perfekcji - Banach "skakał" dopóki nie było OK.
Do tego waga była jawna i każdy mógł kontrolować wagę innych zawodników. Najbardziej był właśnie trener z Tarnowa - skoro jego zawodnik zbijał, to musiał być przy ważeniu wszystkich innych.
Jakby co, to ja wtedy odpowiadałem za wagę i byłem przy ważeniu każdego zawodnika.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A ponieważ ktoś rzuca błotem na pewien kawałek tematu którym się zajmuje to myślę że napiszę dwa słowa:
Buaya - nie wiem kim jesteś i przyznam że mnie to nie za bardzo interesuje. Interesujące jest natomiast że masz jakiś personalny zatarg z "NIM" (Twoje określenie). Tak się akurat trafiło że próbujesz (przynajmniej w ostatnich postach) rzucić deko błota na Niego w związku z tematem w którym On nie ma nic do gadania
Tak się akurat składa że temat dopuszczenia do zawodów - czyli badania, ubezpieczenia, waga i temu podobne - jest podległy mojej skromnej osobie. I On się w to nie wtrąca bo i tak by nic nie zdziałał. Więc jak chcesz porozmawiać o rzekomych "przekrętach" na wadze to kieruj swoje myśli ku mojej osobie - ja mam spokojne sumienie i z wielką chęcią poczytam Twoją twórczość. Bo to będzie twórczość.
A tak na marginesie to niezły off top się robi
Tyle ode mnie
Napisano Ponad rok temu
Daj spokój-zaraz zaczniesz apelowac,zeby zamknac ten temat.A czy niedopuszczenie do walki spoznionego 5minut na wage chlopaka(nie wiem nawet z jakiego klubu) do zawodów,biorac pod uwage prawdopodobne jego przygotowania i caly wysilek,oraz poswiecenie,tez nazywasz spoko zachowaniem?A moze takiej sytuacji tez nie było? :wink:
Napisano Ponad rok temu
Załóż nowy temat. W nim będziemy roztrząsali sprawy które miały miejsce 2 lata temu.
Napisano Ponad rok temu
A teraz chłopcze wracając do pierwszej części Twojej wypowiedzi - mnie z tym trenerem łączy to że razem coś staramy się w MT zrobić. Maciek Baran to człowiek przestrzegający przepisów jak mało kto - a już załatwianie czego "no wpisz i będzie oka" to już zupełnie nie styl Maćka. Zawsze był i jest pierwszy do piętnowania zachowania o jakie go (i mnie) posądzasz. Dobrze, że nie za często siedzi na necie bo pewnie by go krew zalała, że ktoś go o takie "zagrywki" posądza. Wyprzedzając Twoje pytanie - mnie krew nie zalewa bo jestem mniej impulsywny od trenera z Tarnowa.
Co do zamykania tematu - ja go nie chce zamknąć. Skądże. Ciekawi mnie kto i co mówi w świetle tytułu tego wątku. Stwierdzam natomiast tylko fakt, że off top nieziemski się urodził. A może nie ??
Napisano Ponad rok temu
A.. to już mój drogi zupełnie inna sprawa i nie mieszajmy pojęć. To że ktoś nie został pierwszego dnia do końca żeby dowiedzieć się od której do której ma być waga następnego dnia to już nie moja sprawa - zawodnik startuje (bo taka jego rola) a trener się nim opiekuje na zawodach (bo taka rola trenera). A decyzja o nie dopuszczeniu zawodników do drugiego dnia zawodów została podjęta przez TRENERÓW - tych którzy na wagę ze swoimi zawodnikami się [b]nie spóźnili[/b]. Wielu widzę pomija ten fakt, zrzucając całą odpowiedzialność na Niego nice nice - nie powiem 8)
Jakie zebranie sedziow??? kilku trenerow stalo w kolku i cos mruczalo... z czego wcale nie wynikalo ze ich nie dopuszcza... moje zdanie to poprostu zle intencje- mozna bylo wyciagnac ta wage i tych 3-4 zawodnikow zwazyc. Fakt ze jest to jakies przypomnanie starych dziejow i tez czuje sie winny ze prostesowalem- ale w tej sytuacji myslelem ze glos glowny ma Prezes... i bedzie mal na uwadze dobro zawodnikow.
To tyle mialem do dodania
Napisano Ponad rok temu
A.. to już mój drogi zupełnie inna sprawa i nie mieszajmy pojęć. To że ktoś nie został pierwszego dnia do końca żeby dowiedzieć się od której do której ma być waga następnego dnia to już nie moja sprawa - zawodnik startuje (bo taka jego rola) a trener się nim opiekuje na zawodach (bo taka rola trenera). A decyzja o nie dopuszczeniu zawodników do drugiego dnia zawodów została podjęta przez TRENERÓW - tych którzy na wagę ze swoimi zawodnikami się [b]nie spóźnili[/b]. Wielu widzę pomija ten fakt, zrzucając całą odpowiedzialność na Niego nice nice - nie powiem 8)
Jakie zebranie sedziow??? kilku trenerow stalo w kolku i cos mruczalo... z czego wcale nie wynikalo ze ich nie dopuszcza... moje zdanie to poprostu zle intencje- mozna bylo wyciagnac ta wage i tych 3-4 zawodnikow zwazyc. Fakt ze jest to jakies przypomnanie starych dziejow i tez czuje sie winny ze prostesowalem- ale w tej sytuacji myslelem ze glos glowny ma Prezes... i bedzie mal na uwadze dobro zawodnikow.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Paweł Słowiński w Holandii
- Ponad rok temu
-
Obóz Muay Boran -Polskiej Akademii Muay Boran-ostanie miejsc
- Ponad rok temu
-
Galactic fighter
- Ponad rok temu
-
Champion Gdansk
- Ponad rok temu
-
jaka muzyke leci w trakcie waszych treningow ?
- Ponad rok temu
-
Obóz Muay Thai
- Ponad rok temu
-
Piotrowski vs Rob Kaman walka
- Ponad rok temu
-
Rekawice - czy warto?
- Ponad rok temu
-
REWELACJA - MAMY SPONSORÓW - OBÓZ BĘDZIE DUŻO TAŃSZY :D