Aerobiczna 6 Weidera - PYTANIE
Napisano Ponad rok temu
Czy może pierwsze ćwiczenie 6 powtórzeń, potem drugie 6 powtórzeń, trzecie 6 itd. do szóstego 6 powtózeń i koniec serii?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
:wink:
Napisano Ponad rok temu
no cyzli tak jak myślałem ,ale wolałem sie upewnić :wink: zacząłem wczoraj, wcześniej szóstki nie robiłem, zobacze czy faktycznie efekty będą to temat można zamknąćTrzeba robic 6x pierwsze cwiczenie, potem 6x drugie itd
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
w tym tygodniu kończę cały cykl 6W jakiś super efektów nie widzę tzn. mięśnie są napewno lepsze ale wizualnie nie wiele sie poprawiło (sadełko jak było tak jest ) jesli chodzi o czas to minimalnie mi sie przedłuży zrobienie całości bo ostanio robiłam 22 w czasie 25,15.
Moje pytanie brzmi:
co dalej ? jak juz skończe te 6 tygodni?
może pleci mi ktoś jakiś podobny trening na brzuch taki do 25 min.
no chyba że nie wykonuje sie go codziennie to może być dłuższy.
Chodzi mi szczegłonie od dolne partie mięśni brzuch bo mam wrażenie że "szóstka " kiepsko je robi, no i może być cos na skośne
P.S. oczywiście prosze o plan realny do wykonania w domowych warunkach
P.s. mam nadzieję że te plany nie gryzą sie jakoś strasznie z regularnym bieganiem :-)
dzięki serdeczne
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Gubrin
Napisano Ponad rok temu
witam,
w tym tygodniu kończę cały cykl 6W jakiś super efektów nie widzę tzn. mięśnie są napewno lepsze ale wizualnie nie wiele sie poprawiło (sadełko jak było tak jest ) jesli chodzi o czas to minimalnie mi sie przedłuży zrobienie całości bo ostanio robiłam 22 w czasie 25,15.
Moje pytanie brzmi:
co dalej ? jak juz skończe te 6 tygodni?
może pleci mi ktoś jakiś podobny trening na brzuch taki do 25 min.
no chyba że nie wykonuje sie go codziennie to może być dłuższy.
Chodzi mi szczegłonie od dolne partie mięśni brzuch bo mam wrażenie że "szóstka " kiepsko je robi, no i może być cos na skośne
P.S. oczywiście prosze o plan realny do wykonania w domowych warunkach
P.s. mam nadzieję że te plany nie gryzą sie jakoś strasznie z regularnym bieganiem :-)
dzięki serdeczne
25 minut?!?! 8O
jestes pewna ze zatrzymujesz sie na te 3 sekundy za kazdym razem? mi ostatni tyg zajmowal jakies 40 minut albo wiecej(bez zadnych przerw miedzy seriami). Nie chodzi o to zeby zrobic i zapomniec, tylko zeby wyorac jak najdluzej ten efekt napiecia miesni...
EDIT: kto wymyslil ze TRZEBA sie zmiescic w 25 minutach?
Napisano Ponad rok temu
W kazdym razie efekty byly. Dieta obowiazkowo. Zadnych czipsow, batonow, napojow itd.
Teraz po miesiacu przerwy planuej powtorzyc wiedera, albo jakis inny program zrobic, gdzie jest mniejsza ilosc powtorzen....ogolnie to weider mi sie podobal tak do 14 dnia...pozniej juz nudno, a najgorsze bylo jak sie popijlo cos i trza bylo te cwiczenia robic...wtedy mialem wyzwanie
Napisano Ponad rok temu
Faktem jest ze weider jest wyjebiscie nudny. Pozatym nie mam pojecia jak mozna go zrobic w tak krotkim czasie poprawnie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
aż dziś jeszcze bardziej zwróce na to uwagę i zmierze czas
zgadzam sie ze ten trening jest nudne no ale cóz zrobić
co do diety to może i jest nie najlepsza ale jeść coś trzeba
a co do tych 25 min to gdzies tak pisało ze trzeba sie zmieścić
a tłuszczyk jak był tak jest :?
p.s. zgodze sie jest wyzwanie po imprezie dlatego staram sie zrobić je wcześnie jak sie da oczywiśie
Napisano Ponad rok temu
Od tego się zaczyna. Najpierw przerób dogłębnie ten temat, a potem dopiero zadawaj pytania.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Co o tym myślicie?
- Ponad rok temu
-
Kontuzja kolana
- Ponad rok temu