Zęby a walki
Rozpoczęty przez , Ponad rok temu
2 odpowiedzi w tym temacie
Napisano Ponad rok temu
Zęby a walki
Witam!
Mam pytanie, trochę dziwne może. Od jakiegoś czasu na dwóch pierwszych zębach mam koronki i jestem ciekawy czy mogę w jakiś sposób trenować , żeby ich nie stracić albo przynajmniej nie po pierwszym uderzeniu w twarz? Czy może gumowa szczęka coś pomoże? Czy po prostu już nie mogę, bo za każdym razem będą mi je łamać? Wcześniej trochę boksowałem itd. a teraz tak mi dziwnie, bo cały czas się boję, że wypluje te koronki po pierwszym treningu. Gdyby ktoś znał odpowiedź albo miał złotą radę byłbym wdzięczny! Z góry dzięki!
Mam pytanie, trochę dziwne może. Od jakiegoś czasu na dwóch pierwszych zębach mam koronki i jestem ciekawy czy mogę w jakiś sposób trenować , żeby ich nie stracić albo przynajmniej nie po pierwszym uderzeniu w twarz? Czy może gumowa szczęka coś pomoże? Czy po prostu już nie mogę, bo za każdym razem będą mi je łamać? Wcześniej trochę boksowałem itd. a teraz tak mi dziwnie, bo cały czas się boję, że wypluje te koronki po pierwszym treningu. Gdyby ktoś znał odpowiedź albo miał złotą radę byłbym wdzięczny! Z góry dzięki!
Napisano Ponad rok temu
Re: Zęby a walki
Mowisz ze kiedys boksowales a zachowujesz sie jak typowy laik, ktory uwaza ze na treningu to chlopaki 1,5/2 godziny okladaja sie po twarzy z calej sily :roll: Ja mialem zlamaną jedynkę teraz mam porcelanke i nie mam zadnych problemow, na treningu nic nie uzywam, chyba ze sa planowanie sparingi full kontakt wtedy ochraniacz na szczeke. Na zawody naturalnie zawsze ochraniacz.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
kontuzja, prosze o pomoc!
- Ponad rok temu
-
Płatki sniadaniowe/musli
- Ponad rok temu
-
Urazy kolana
- Ponad rok temu