SPOILER UFC 70 wyniki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
"head kick" ? - no zajebiście, tylko od kiedy podaje się nazwisko zwycięzcy na drugim miejscu?...
Eh, wkurwiłem się niesamowicie.
Wyglądało, że Mirek oberwał centralnie w błędnik, trochę zdrowia mu to zabrało...
Napisano Ponad rok temu
Crocopowi niewiele sie zdaly treningi z Nastula, w parterze byl w ciaglej defensywie, nie mogac sobie poradzic z lokciami?przedramieniami? Gonzagi.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wiedziałem, że tak będzie. Nie ma niezniszczalnych. Już w poprzedniej walce Cro Cop, mimo że wygrał nie był sobą.
Tu prawie masz racje. Nie ma niezniszczalnych , jest tylko FEDOR !!!!
Jak u Mirka zadna kosc nie poszla to to mozna mowic o wielkim szczesciu. Za mlody to on nie jest a taka kontuzja to lekko kilka miesiecy przerwy a noga i tak moze nie byc tak sprawna. To moze byc poczatek konca jego kariery.
Napisano Ponad rok temu
Mimo, że uwielbiam Fedora to wydaje mi sie, że na niego tez kiedyś przyjdzie czas. Taka jest kolej rzeczy. :roll:Tu prawie masz racje. Nie ma niezniszczalnych , jest tylko FEDOR !!!!
Napisano Ponad rok temu
Mimo, że uwielbiam Fedora to wydaje mi sie, że na niego tez kiedyś przyjdzie czas. Taka jest kolej rzeczy. :roll:Tu prawie masz racje. Nie ma niezniszczalnych , jest tylko FEDOR !!!!
Tak , jak bedzie juz stary i niedlugo umrze :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pamięta ktoś ile ta obowiązkowa przerwa po KO trwa?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a co to takiego IE??Ale chyba IE masz też?
internet explorer
a co do głównego wątku - mma ewoluuje. jak bardzo pokazała właśnie walka Mirka z Gonzagą i ostatnia seria niespodzianek (Arona, Gomi, Werdum). wygrywają zawodnicy, którzy są przede wszystkim lepiej przygotowani taktycznie, dorzucę tu jeszcze Coutura. i przede wszystkim bardziej chcą wygrać. podejście, że jestem taki zajebisty, że rywale na sam dźwięk mojego nazwiska powinni paść na kolana skutkuje bardzo przykrym rozczarowaniem
Napisano Ponad rok temu
nosil wilk razy kilka...
Mirko dal dupy na calej linii. czekal na mozliwosc kontry, ale sie nie doczekal, a jak sprobowal kopnac, to od razu wyladowal w parterze. sadze, ze juz lokcie Gonzagi daly mu sporo do myslenia. a ten HK... majstersztyk. sadze, ze to zwyciestwo w rankingu tegorocznych triumfow underdogow bije oba zwyciestwa Sokoudjou. ma-sa-kra
CC chyba sie przecenil. juz wychodzac do wczesniejszej walki w UFC wygladal jakby glownym punktem treningu bylo popijanie drinkow z parasolka za kapuste z dobrze wynegocjowanego kontraktu z Zuffa. jezeli to prawda i nie przykladal sie do treningow, lekcewazac przeciwnika to sam jest sobie winien. troche szkoda...
Napisano Ponad rok temu
od tej kasy to sie ludziom w dupach poprzewracalo i tyla hej
pzdr
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
dźwignie"skrętne" na stopę??
- Ponad rok temu
-
Cage Rage 21 Tank vs Smiler!
- Ponad rok temu