SPOILER UFC 70 wyniki
Napisano Ponad rok temu
Fedor nie moze przegrac, to ikona. Nie tylko sportowca, ale takze prawdziwego wojownika.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja tylko twierdze, ze CC jest zajebisty i , ze w rewanzu pokona Napao.
prawdziwy kibic CroCopa
ert
Napisano Ponad rok temu
A swoją drogą Napao vs Couture może być kozak walka. Można zaryzykować stwierdzenie, ze młodość może pokonać starość
Napisano Ponad rok temu
wygrywal:
2 razy z Joshem Barnettem : Przypominam ze o mały włos Paweł go nie znokautował. Ogolnie uważam go za średniaka.
z Silva : Czyli od paru lat nic specjalnego. Do tego Silva zazwyczaj walczy o wagę niżej.
Z Yoshida i Minowa : nie jest to napewno nic specjalnego.
Sanchez : NC
Przegral:
Z Huntem I Gonzagą. Czyli jedynymi zawodnikami którzy są naprawdę na topie . Nie są napewno byłymi gwiazdami.
Napisano Ponad rok temu
Pisząc "średniak" kogo masz na myśliwygrywal:
2 razy z Joshem Barnettem : Przypominam ze o mały włos Paweł go nie znokautował. Ogolnie uważam go za średniaka.
Barnetta :roll:
Chyba Cię...
Przypomnę tylko, że drugie zwycięstwo z Joshem miało miejsce gdy ten pokonał Minotauro. Może też "średniak" :roll: :twisted:
A co inni na to
Napisano Ponad rok temu
Czyli Twoim zdaniem to kiepskie rezulataty? Nie wiem czy pamiętasz, ale z Silvą i Barnettem wygrał w ciągu jednego wieczoru. Chciałbym starzeć się w ten sposób 8)Panowie, mi sie wydaje że CC już od jakiegoś czasu sie starzeje. Pozwoliłem sobie zobaczyć jego wykaz walk o co tu widze ? Od walki z Fedorem czyli 8/28/2005
wygrywal:
z Silva : Czyli od paru lat nic specjalnego. Do tego Silva zazwyczaj walczy o wagę niżej.
Z Yoshida i Minowa : nie jest to napewno nic specjalnego.
Sanchez : NC
Przegral:
Z Huntem I Gonzagą. Czyli jedynymi zawodnikami którzy są naprawdę na topie . Nie są napewno byłymi gwiazdami.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Oczywiscie ze sredniak . Przypomne tylko ze wygral z minotauro przez splita. a rewanz przegral.Pisząc "średniak" kogo masz na myśliwygrywal:
Barnetta :roll:
Chyba Cię...
Przypomnę tylko, że drugie zwycięstwo z Joshem miało miejsce gdy ten pokonał Minotauro. Może też "średniak" :roll: :twisted:
A co inni na to
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no i ? o ile pamietam na silvie sie nie zmeczyl a barrnet tez walczyl tego samego wieczoruCzyli Twoim zdaniem to kiepskie rezulataty? Nie wiem czy pamiętasz, ale z Silvą i Barnettem wygrał w ciągu jednego wieczoru. Chciałbym starzeć się w ten sposób 8)
i to znacznie dluzej.
Napisano Ponad rok temu
Podczas walki z Silvą się nie zmęczył bo go szybko usadził. A usadził go szybko bo był w świetnej formie. Proste.
no i ? o ile pamietam na silvie sie nie zmeczyl a barrnet tez walczyl tego samego wieczoru
i to znacznie dluzej.
Napisano Ponad rok temu
Wkurza mnie mowienie ze przegrana Napao to byl wypadek przy pracy, nie byl to wypadek tylko pelna dominacja i calkowite zwyciestwo. Mirko nie mial w tej walce nic do powiedzienia i nie przegral przez przypadek.
Napisano Ponad rok temu
...edit....
Napisano Ponad rok temu
pol biedy dodal chociaz ze 'wedlug niego' barrnet to sredniak
Crocop - zawodnik walczacy z samymi sredniakami
Napisano Ponad rok temu
... Joshem Barnettem [...]Ogolnie uważam go za średniaka.
Bardzo chciałbym poznać Twoje zdanie. Kto w HW nie jest średniakiem Oczywiście oprócz Fedora. :roll:
Oczywiscie ze sredniak ...... Minotauro...
Napisano Ponad rok temu
rozmazał mu się makijaż.Aha pisalo jeszcze w chorwackiej gazecie,ze Van Damme jak oglodal walke i zobaczyl co sie stalo wybuchl placzem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
niezachwycajcie sie tym kopnieciem bo wcale niebylo czyste technicznie....
No. I timing chujowy był. I w ogóle, to on przypadkiem go zahaczył tą nogą, bo właśnie upadał
Ja rozumiem, że można być fanem Mirko, ale nie można nie przyznać, że ten nokaut był klasą samą w sobie. I uwieńczeniem elegancko rozegranej taktycznie i technicznie walki, w której CC nie miał NIC do powiedzenia.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
dźwignie"skrętne" na stopę??
- Ponad rok temu
-
Cage Rage 21 Tank vs Smiler!
- Ponad rok temu
-
Andrei Molchanov na WFC 3
- Ponad rok temu