SPOILER UFC 70 wyniki
Napisano Ponad rok temu
Na tych Gifach widac ze Mirek byl juz "out" zanim spadl calkiem na mate.Ciekaw jestem jak byl w stanie wstac pozniej po walce,w z powolnieniu widac jak jego prawa stopa wykrecila sie prawie o 180 stopni :? :? 8O
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
couture w czasie rozmowy rozmowy z roganem przed walka mowil wlasnie o tym, ze wolalby walczyc z crocopem bo jego styl bardziej mu pasuje. crocop jest uderzaczem a randy dobrze sie czuje na ziemi i wie, ze z gonzaga tak latwo nie by mu nie bylo. nawet powiedzial to do goznagi po walce jak do niego podszedl, ze liczyl na inny przebieg walki i wiec ze bedzie mu ciezko ale cos tam (juz nie pamietam co)Zauwazylicie ze Couture po walce Gonzagi jak podszedl mu gratulowac,wygladal na niezbyt zadowolonego.Z Gonzaga moim zdaniem moze miec ciezsza przeprawe w parterze.
Napisano Ponad rok temu
Przykro patrzec na detronizacje, polaczona z calkowitym upadkiem Pride, ale trzeba sie pogodzic z tym faktem - UFC jest teraz lepsze.
A Herb Dean jak widze znowu spierdolil sprawe i pozwolil Napao na kontynuowanie ataku, mimo iz widac bylo ze CC juz jest out. Ja nie wiem kto zatrudnia tego bambusa z kołtunami na łbie.
Napisano Ponad rok temu
A Herb Dean jak widze znowu spierdolil sprawe i pozwolil Napao na kontynuowanie ataku, mimo iz widac bylo ze CC juz jest out. Ja nie wiem kto zatrudnia tego bambusa z kołtunami na łbie.
Nic nie spierdolil. Zobacz na przedostatnim gifie gdzie stal Herb w momencie kopniecia. Jak tylko zlądowało na głowie mirka, to wystartował żeby przerwać walkę. A że stał po drugiej stronie, to dwie bomby Napao zlądowały, zanim dobiegł. Poza tym, bardzo szybka i udana interwencja.
Co nie zmienia faktu,że wynik tej walki to szok. Bukmacherzy zarobili kupe hajsu tej nocy :twisted:
Napisano Ponad rok temu
O, w mordę. 8O Jak powiedział jeden z komentatorów: "Mirko couldn't have done that any better." No i ta stopa... 8O
Arlovski vs Werdum
Śmieszny upadek Werduma w pierwszej rundzie, ale ogółem zbyt dużo tańczenia, a przez to nudy.
Bisping vs Sinosic
Przez chwilę na początku drugiej rundy się bałem, ale dominacja Bispinga w rundzie pierwszej zrobiła swoje. Niezła walka.
Napisano Ponad rok temu
...
Dobrze, że ktoś to napisał. Napao u nas zupełnie nieznany i zupełnie niezasłużenie spisany na straty, a co wyszło to widać.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
PS
mam opere za przegladarke i wogle mi gify nie dzialaja funkcjonuka u mnie jako zwykle obrazki co robic??
Napisano Ponad rok temu
Nie wydaje mi się aby Gonzaga mógł załatwić Randy'ego( szczególnie po jego ostatniej świetnej walce ) no ale z Sudoku było podobnie.
Napisano Ponad rok temu
dobrze ze mam zdjecie zbrazylii jak go dusze na mata leo.
hehehe
Napisano Ponad rok temu
ARMAGEDON sie zbliza wszystko na to wskazuje
PS
mam opere za przegladarke i wogle mi gify nie dzialaja funkcjonuka u mnie jako zwykle obrazki co robic??
Ale chyba IE masz też?
Napisano Ponad rok temu
<- tu macie ten nokaut
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Piekna walka, totalna dominacja Gabriela, sietne przechwycenie nogi i sprowadzenie do parteru, lokcie kompletnie rozbily Cro Copa. No i to ciezkie KO na 10 sekund przed koncem rundy, Mirko padl od wlasnej broni. Ale jestem zadowolony ze ten pyszalek przegral
Napisano Ponad rok temu
Kuniec świata.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
dźwignie"skrętne" na stopę??
- Ponad rok temu
-
Cage Rage 21 Tank vs Smiler!