Trening z użyciem ciężaru własnego ciała
Napisano Ponad rok temu
Przeglądałem forum, poszukałem w googlach itp ale nie do końca znalazłem tego czego szukam
Potrzebuję kompleksowego programu treningowego z użyciem ciężaru własnego ciała. (pod dokładnie takim tytułem ktoś kiedyś udostępniał ale mailowo). Znalezienie osobno dużej ilości dziwnych pompek czy ćwiczeń jest łatwe, ale program już ciężej znaleźć(jest coś na wzór: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] ale nie do końca o to mi chodzi - trochę zbyt ogólnie potraktowane)
Jeżeli ktoś ma taką rozpiskę treningową to będę wdzięczny.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
moze tu cos beda mieli? tylko trzeba bedzie poszukac, bo tylko kilka razy na tej stronie bylem.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Moge wrzucic e booki Matta fureya rossa jesli chcesz...
Będę wdzięczny...
Może być na maila jeżeli Ci wygodniej
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Bo ostatnio średnio mam czas na siłkę a w domu łatwiej - odpada czas na dojazd przebranie sie, no i oczywiście o każdej porze czynnebtw. czemu nie silka?
Napisano Ponad rok temu
ale jak szukasz czegos naprawde zadkiego to musisz sie portugalskiego nauczyc i zakupic z brazyli dvd o gymnastica natural

zajebiste cwiczonka do bjj - Rickson poleca

Napisano Ponad rok temu
nie, nie i jeszcze raz nie.Moge wrzucic e booki Matta fureya
widziales jakies jego dvd? bo ja tak. o ile do ksiazki za bardzo sie przyczepic nie mozna (co nie znaczy, ze nie mozna) o tyle dvd pokazuje, co z niego za oszust - nie potrafi sam zrobic tego, czego uczy! poza tym, wystarczy przeczytac kilka jego reklamowek o "sile naczelnych" - co za bzdury! odradzam fureya kazdemu! tak dla porownania: program fureya kosztuje ok. 150-200$, ksiazka rossa kosztuje 15$.
ostatnio trafilem na strone jakiegos francuza cyrkowca-free runnera - gimnastyka - akrobaty - kaskadera, ktory mial kilka filmikow instruktazowych. niestety mam tego linka na innym kompie, bedzie za tydzien.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a ktos ma jakies e-booki rossa enamaita??
mam pare e boookow rossa ktore dalem w linku wyzej jakby ktos chcial :wink:
aha novocaine i wrzuc tego linka do tego gimnastyka... :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ostatnio trafilem na strone jakiegos francuza cyrkowca-free runnera - gimnastyka - akrobaty - kaskadera, ktory mial kilka filmikow instruktazowych. niestety mam tego linka na innym kompie, bedzie za tydzien.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
pzdr
Napisano Ponad rok temu

tak, o to mi chodzilo. tak myslalem, ze na budo to znalazlem :wink:
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
Jak przytyć (nabrać trochę masy) bez chemicznych trutek