Bójka z użyciem noża (Małopolska)
Napisano Ponad rok temu
Po raz kolejny zabawy z nożem skończyły się tragicznie.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Po chuj taki temat? o kazdym ataku nozem bedzie temat? Moze chcecie uslyszec po raz 100, ze nie ma obrony przed nozem albo napisac, ze wlasnie jest? :roll:
A po to taki temat zeby wiedziec jakie skurwysynstwo szerzy sie w calym kraju. Mnie jako osobę, która na codzien chodzi z nożem interesuje to, że znowu jakiś kretyn zadźgał spokojnego człowieka, który w zasadzie niczym mu nie zawinił. Jakoś nie bardzo chce żeby przez takich idiotów weszła ustawa zakazująca noszenia noża bo wiadomo - jakieś tam typy, które i tak beda chcialy kogos zadzgac go wezma ze soba a normalny czlowiek nie bedzie chcial zeby policja zabrala mu noz za ktory zaplacil np 300+ zł i jeszcze zeby go po sądach ciągali.
PS. jak w gazecie masz kolejną sprawe o korupcje na przyklad opisaną to dzwonisz do redakcji i się pytasz po chuj oni to wydrukowali przecież już o podobnych sprawach było i to nie raz :roll:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
edit. no i żarcie w chinskich knajpach - NIENAWIDZE PLASTIKOWYCH NOŻYKÓW
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
Jet: do czego zmierzasz?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
najgorsze jest to, że właśnie teraz dłubią zupełnie nową ustawę o broni i amunicji. Oby nic się nie zmieniło w tej kwestii.Jakoś nie bardzo chce żeby przez takich idiotów weszła ustawa zakazująca noszenia noża bo wiadomo - jakieś tam typy, które i tak beda chcialy kogos zadzgac go wezma ze soba a normalny czlowiek nie bedzie chcial zeby policja zabrala mu noz
Napisano Ponad rok temu
najgorsze jest to, że właśnie teraz dłubią zupełnie nową ustawę o broni i amunicji. Oby nic się nie zmieniło w tej kwestii.
amen. przez bande idiotów pozbawianie ludzi normalnych nie broni lecz narzędzia jest ZŁE
edit: literówka
Napisano Ponad rok temu
Tak wiec po co wam te noże ??
Napisano Ponad rok temu
Który to już raz widzę na Budo to samo pytanie...?
Nóż to narzędzie...
To hobby, jakkolwiek dziwnie dla lajkoników by to nie zabrzmiało...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie tak łatwo zabić nożem :wink:Własnie może mi powie ktoś z tutejszego lobby nożowników : po co nosicie te noże ze sobą wszedzie skoro są to takie hujowe sprzęty do samoobrony ?? Czy bylibyscie zdolni w jakiejs akcji ulicznej wyciagnac noz i dźgnąć kogoś wiedząc jak łatwo nim zabić ?? Napewno nie ...
Tak wiec po co wam te noże ??
Jeśli chodzi o użycie narzędzia do samoobrony... to dobrze zaostrzony ołówek mi wystarczy... ale ja być może się nie znam
Też proszę o tą muzyczkę => wypasik xD
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Pajace!
- Ponad rok temu
-
Jak to bywa z kobietami...
- Ponad rok temu
-
akcja na Zabincu
- Ponad rok temu
-
Obrona w Krakowie
- Ponad rok temu
-
Które zakończenie jest bardziej satysfakcjonujące
- Ponad rok temu
-
hey to ja Azorek ;)
- Ponad rok temu
-
Tak sie bija bokserzy
- Ponad rok temu
-
ulica a muay thai - mit!
- Ponad rok temu
-
strach, schowanie dumy, a teraz czuje sie jak ciota...
- Ponad rok temu
-
Profesjonalny nożownik
- Ponad rok temu