no i pieknie mi to wytlumaczyles, wszystko wiem dzieki
no to walne metke bo CZYTALEM o tym anavar ze podobno kupno jego to 50/50, ze czesto jakies podroby daja wiec chyba metke bede bral i oczywiscie... zarl jak swinia
mysle ze od stycznia zaczne cykl na metanabolu, a w polowie lutego wejde na nitrobolon (podobno lepiej po cyklu na metce wejsc na kreatyne) i mysle ze i masa i sila pojdzie idealnie
jak cos to dajcie jakies tam korekty dzieki jeszcez raz
PS. moge opisac od stycznia cykl na metanabolu w jakims odpowiednim dziale? Proponuję dział sterydy i prohormony
szybka masa w krotkim czasie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mysle ze od stycznia zaczne cykl na metanabolu, a w polowie lutego wejde na nitrobolon (podobno lepiej po cyklu na metce wejsc na kreatyne) i mysle ze i masa i sila pojdzie idealnie
PS. moge opisac od stycznia cykl na metanabolu w jakims odpowiednim dziale?
Tak kreatyna na podtrzymanie w miare masy i jeszcze można AAKG na podtrzymanie siły dać.
Dawaj temat w dziale "Nasze relacje" i wszystko opisuj
Albo w SAA/PH jak chudy napisał
Napisano Ponad rok temu
Tak kreatyna na podtrzymanie w miare masy i jeszcze można AAKG na podtrzymanie siły dać.
Dawaj temat w dziale "Nasze relacje" i wszystko opisuj
Albo w SAA/PH jak chudy napisał
masz jak w banku ze bede opisywal bo sam jestem bardzo ciekawy glownie matanabolu, a pozniej fazy podtrzymania
a mam pytanie dotyczace diety, od dzis sobie ulozylem to co pisali wczesniej te wskazowki dt. diety to sobie zastosowalem i.. kurde taki apetyt mam ze np. jak mam napisane 6kanapek z szynka to jem po 8-10
np. torebka kaszy/ryzu to jem po 2 torebki, a miesa to 3-4 razy tyle ile powinienem!
kurde i nie wiem czy ulozyc nowa czy po prostu bardzo duzo jesc wartosciowych posilkow (nie jem slodyczy, czasem paczka zjem ale rzadko) i bedzie git?
PS. jesli chodzi o tluszcze to CZYTALEM, ze najlepsza oliwa z oliwek, a u mnie kurde droga troche byla to kupilem olej z pestek dyni to moze tez byc bo podobno to tez jest zdrowe?
Użytkownik neymeg edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
moze byc,jest chyba nawet lepsza,najlepiej chyba jednak z winogron ale nie wiem jak cenowo itp ;pmasz jak w banku ze bede opisywal bo sam jestem bardzo ciekawy glownie matanabolu, a pozniej fazy podtrzymania
a mam pytanie dotyczace diety, od dzis sobie ulozylem to co pisali wczesniej te wskazowki dt. diety to sobie zastosowalem i.. kurde taki apetyt mam ze np. jak mam napisane 6kanapek z szynka to jem po 8-10
np. torebka kaszy/ryzu to jem po 2 torebki, a miesa to 3-4 razy tyle ile powinienem!
kurde i nie wiem czy ulozyc nowa czy po prostu bardzo duzo jesc wartosciowych posilkow (nie jem slodyczy, czasem paczka zjem ale rzadko) i bedzie git?
PS. jesli chodzi o tluszcze to CZYTALEM, ze najlepsza oliwa z oliwek, a u mnie kurde droga troche byla to kupilem olej z pestek dyni to moze tez byc bo podobno to tez jest zdrowe?
pomogłem? daj "+" nie bądz pipa ;]
Napisano Ponad rok temu
Kawałek na ten tydzień:
http://www.youtube.com/watch?v=Zq64GRGpLQc
Napisano Ponad rok temu
a nie nazywal sie "leśny dzban" ? ;dNajlepsza z winogron moim zdaniem. Cenowo bardzo różnie, mi się np udało znaleźć w tesco olej z pestek winogron za 14zł litr! I to firmowy, ten jakiś na M, co ma butelke jak wino:P
pomogłem? daj "+" nie bądz pipa ;]
Napisano Ponad rok temu
a nie nazywal sie "leśny dzban" ? ;d
hahaha taki najlepszy no to jak ten olej dobry to jest ok, tylko na silce koles byl co kolowal koksy a teraz podobno chodzi na inna silke i nie mam sie jak z nim skumac wiec troche problem.. ale mysle ze cos wymysle
PS. niech ktos kumaty napisze do mnie na PW
Napisano Ponad rok temu
Jasne że możesz ale wielkiego szału tym cyklem nie zrobisz na tutejszych koksachPS. moge opisac od stycznia cykl na metanabolu w jakims odpowiednim dziale?
GG: 17625069
Części BMW e36,e38,e39,e46,e60, VW PASSAT B5/B5FL, B6, CC, FIAT COUPE/TURBO
ZDERZAKI DO WIĘKSZOŚCI MAREK!!!
Mechanika pojazdowa
Usługi transportowe, bus oraz laweta
TEL: 665-360-997, GG: 17625069 (Rafał)
Napisano Ponad rok temu
Kawałek na ten tydzień:
Napisano Ponad rok temu
Nie, to była firma "monini"
no ja tez kupilem olej z winogron dzis taki duzy 700ml
PS. Maly odpisuj na PW!
Napisano Ponad rok temu
Kawałek na ten tydzień:
Napisano Ponad rok temu
swoją drogą tylko z pestek winogron mi podchodzi. Nie wiem czemu, ale jak połknę oliwę z oliwek, to nieraz po paru minutach mnie strasznie piecze gardło
to zalezy czy extra virgin czy co, kiedys mialem taka gorzka jak cholera