Nie dawno coś się zdarzyło i aikido się skończyło

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ju-jutsu, a może spróbuj czegoś też z rzutami, ale bardziej kontaktowego jak judo; też spokrewnione z ww.Tradycyjne jujutsu jest chyba najbardziej zbliżone. Ewentualnie cośkolwiek z mieczem (kendo, kenjutsu, iaido).
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
8ONie dawno coś się zdarzyło i aikido się skończyło
. Powodów było mnóstwo, ale ten najważniejszy, ukryty najbardziej, nigdy nie ujrzał światła dziennego. Po prostu pewnego dnia otrzymuję bana na treningi -wszyscy zdziwieni (nie wiadomo czy ja bardziej, czy koledzy z maty), argumentacja marna
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
i uwalniam wiecej energi
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Cicho!napewno lepszym niż komputer :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To młócenie, akurat, to wcale nie jest taka zła rzecz. No ale cóż, jak nie to nie. Zostaje judo, które gorąco polecam. Ale też przestrzegam: młócenie się jest niemal na każdym treningu, po rozgrzewce i części technicznej, zazwyczaj najdłuższej.Z bronią nic u nas nie ma:( Najbliższa sekcja około 200km, więc trochę daleko; a ju-jitsu tradycyjnego też nie ma, jest tylko brazylijskie, ale tam to się tylko młócą
Napisano Ponad rok temu
8O Coś mi tu nie pasuje... Nie ma takiego: po prostu... Chyba że sensei mówi w innym jezyku i w ogóle nie ma rozmowy, nie ma kontaktu, nikt nic nie wie. Albo powód jest oczywisty, ale nam tu nic do tego, nie to jest tematem. Jednak interesujący ten koniec aikido :roll:Jeśli chodzi o aikikoniec to powodu dokładnie nie znam, chyba nikt go nie zna oprócz instruktora. Próżno więc się zastanawiać, po prostu powiedział mi że mam więcej nie przychodzić.
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu