Choi "Taekwon-do and I"
Napisano Ponad rok temu
moje to przede wszystkim duze zdziwienie- sadzilem ze przeczytam historie zblizone do tych spisanych przez Gichina Funakoshi w "karate-do moje zycie" ...spokoj, harmonia, opanowanie :wink: nic z tych rzeczy! Choi daje sie tu poznac z bardziej "ludzkiej" strony, dawal sie poniesc emocjom, straszyl, walczyl (nawet kilku judokow sie przewija...), a zdazalo sie i w cos pograc i popic :wink:
tym ktorzy nie czytali polecam, tych ktorzy przeczytali zapraszam do podzielenia sie swoimi spostrzezeniami.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Fascynująca jest pamięć Generała, który w szczegółach opisuje wydarzenia z wczesnych lat dzieciństwa. Trzeba przyznać, że łatwego życia to w tamtym okresie nie miał!
Polecam wszystkim którzy do tej pory nie mieli okazji przeczytania wspaniałej powieści, z wątkami które często zaskakują. :-) :-) :-)
Napisano Ponad rok temu
a zdazalo sie i w cos pograc i popic :wink:
Wszyscy wybitni budocy pija/pili. :wink:
Napisano Ponad rok temu
tak przy okazji- kisazka obala plotke jakoby karate uczyl go Gichin Funakoshi. jak mi sie jeszcze cos przypomni to bede informowalTyle wersji życiorysu Choi'a krąży po sieci (w sumie różnią się tylko pierdołami)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a tak z ciekawosci gdzie dostales ksiazke? ksiegarnia? sklep internetowy? z wyjazdu z agranice?
mozna ja dostac w polsce?
dzieki z odp.
pozdr.
k.
Napisano Ponad rok temu
Of10- zachecam do lektury moze tylko odpowiem "po lebkach", stworzyl TKD z powodow nazwijmy to patriotycznych opierajac glownie na karate.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
taekwondo+kickboxing
- Ponad rok temu
-
Gala K1 Wrocław metropolis oraz pokazy i walki Taekwondoo
- Ponad rok temu