![:lol:](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/lol.gif)
Paweł jest Kimś, niezależnie od tego jak się nazywa styl którego uczy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a zamienił shidokan na vivartha , styl praktycznie nie znany.
Napisano Ponad rok temu
dziwie się pawłowi droździakowi że odszedł z shidokan , prowadził przeciż jeden z najwszechstroniejszych stylów walki , a zamienił shidokan na vivartha , styl praktycznie nie znany. ludzi któży w warszawie trenowali shidokan , można powiedzieć że zostawił na lodzie. w shidokan mógł być kimś.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
debilem to możesz mnie nazwać tylko orzez internet .
Napisano Ponad rok temu
debilem to możesz mnie nazwać tylko orzez internet .
Ja Cie moge jeszcze inaczej ponazywac jak chcesz... ale i tak bys tych wyrazow nie zrozumial![]()
Sluchaj - ze mna mozesz sie scierac, ale zanim zaczniesz obrazac szanowanych ludzi w polskim swiatku SW, to sie pozadnie walnij w lepetyne. Oni sa sercem tego forum, a Ty (podejrzewam) dlugo tu nie pobedziesz.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to fajowo ale powiedziales juz Mirkowi Okinskiemu ze mu ustawiasz sparingi przez internet?chcesz się przekonać to posparuj z mirkiem oknińskim z mma warszawa
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
?debila
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Moze ja rowniez zaczne oceniac Ciebie po kilku postach ?
Wchodzi jakis debil na forum ktory dopiero co sie zarejestrowal nie ma odwagi nawet sie przedstawi z imienia i nazwiska w temacie dla odważnych ktory latwo znalesc na forum.
Jak widac po ilosci bledow ktore robi w krotkim badz co badz poscie to zapewne przezyl troche w ulicznym towarzysttwie ale tylko troche bo nawet tam ludzie robia sie inteligentniejsi z biegiem lat Cool
Napisano Ponad rok temu
A z tym debilem to nie mogłeś się powstrzymać, co?
geniusius oberwał za całokształt, przeważnie za pojedyncze posty nie sypię ostrzeżeń, najpierw idzie upomnienie na priva. Poza tym ostatnio oberwał ostrzeżenia u moderatorów innych działów dlatego ma zakaz pisania.
Nie ma tu odniesienia do konkretnej osoby a ocena kogos po postach jakie pisze dalem przykladowy opis jak ktos moze byc odbierany
A jak ktos to typowo bierze do siebie to jego problem
Bardziej mozna by bylo sie doczepic do moich słow " nie dość że chamski to jeszcze niedouczony"
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu