Dzieci w Kyokushin...
Napisano Ponad rok temu
Karate w japońskim dojo. Zobaczcie jak oni równo wykonują techniki w kihon i kata, kumite dzieci tez wyglada niczego sobie.
Wielu z Was pewnie już to widziało, ale chęnie poczytam Wasze kometarze do tego co tam widać.
Napisano Ponad rok temu
Patrzac po znaczkach na gi wydaje mi sie ze jest to kyokushin royamy, jednak pewny nie jestem, zastanawiaja mnie jedynie tak wysokie pasy u tych dzieciaczkow.
Swietne umiejetnosci instruktorskie prowadzacego zajecia - niewatpliwie potrafi nauczyc, u jego podopiecznych widac niemal perfekcyjne wykonywanie technik, a juz szczeke mialem na podlodze widzac poprawna garde (nawet przy wysokich kopnieciach) i niesamowite poczucie rownowagi przy nich.
Troche maly jednak rozmiar sali w stosunku do ilosci cwiczacych, ma sie wrazenie ze nie ma miejsca na swobodne wykonywanie technik.
Jestem pelen podziwu :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Patrzac po znaczkach na gi wydaje mi sie ze jest to kyokushin royamy, jednak pewny nie jestem,
Tak to jest kyokushinkan. Na początku materiału prowadząca coś mówi i jedyne słowa jakie ropoznałem z tego wstępniaka to "... karate kyokushinkan kai..."
Napisano Ponad rok temu
Te dzieci są po prostu niesamowite.....
Napisano Ponad rok temu
manika juz pisał o tym,że co chwile przechodzą nowe organizacje do royamy ale iko1 nadal jest pręzne i mam nadziej,że nowe wiele zmini o czym wspomina shihan drewniak.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kiai w kata
- Ponad rok temu
-
Ko-do Ryu pchajce dlonie
- Ponad rok temu
-
Shotokan na śląsku?
- Ponad rok temu