Nie zawaham sie nawet zabic (zreszta bede w amoku, a potem uciekne od razu i nic mnie tamci nie beda obchodzic).
I poznasz nowych kolegów w celi...

Napisano Ponad rok temu
Nie zawaham sie nawet zabic (zreszta bede w amoku, a potem uciekne od razu i nic mnie tamci nie beda obchodzic).
Napisano Ponad rok temu
8)...z czlowieka strachliwego stalem sie wkurzonym czlowiekiem ze srubokretem. Nie zawaham sie nawet zabic (zreszta bede w amoku, a potem uciekne od razu i nic mnie tamci nie beda obchodzic).
Napisano Ponad rok temu

:twisted:
   :twisted:

Napisano Ponad rok temu
 Używam śrubokręta na co dzień (przy komputerach), więc jestem Mistrzem Śrubokręta 8)   a jednak na kilku nie bawił bym się we wkręcanie śrubek. Na jednego, gdyby on sam miał coś w ręku, to i owszem, wtedy i klucze mogą się przydać.
  Używam śrubokręta na co dzień (przy komputerach), więc jestem Mistrzem Śrubokręta 8)   a jednak na kilku nie bawił bym się we wkręcanie śrubek. Na jednego, gdyby on sam miał coś w ręku, to i owszem, wtedy i klucze mogą się przydać.Napisano Ponad rok temu
O ile to dla Ciebie zadziała...Wiem mam zamiar do teej krav magi dolozyc box i bjj wiec napewno bedzie lepiej.
odwaga = pewność siebieStrach to normalnosc. Trenowanie jakiej kolwiek SW (zwłaszcz krótko) nie zapewni tobie ani odwagi ani nie obroni!
 że w ogóle ktoś mówi o takich rzeczach... żenujące.
  że w ogóle ktoś mówi o takich rzeczach... żenujące. Napisano Ponad rok temu
pierdaczysz od cergli, jak mialem 16 lat 2x na tydzien po szkole mialem taki lomot bo trzymalem sie z odrowaza i syrokomli a nam nie po drodze bylo z tymi ze szwedzkiej i stalowej, w szkole mialem 2 ziomkow ich bylo z 30, po roku odpuscili a po 3 sie odkulem na gnojachwatpicie poniewaz nigdy nie zostaliscie skatowani pzez kilku ludzi
ja bylem i moge powiedziec ze chyba tylko cudem z tego wyszedlem
nie mowie tu o jakims tam lekkim wpierdolu,zlamanym nosku i moze podbitym oku
Napisano Ponad rok temu
odwaga = pewność siebie
Umiejętność walki = umiejętność obrony.

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 - no to życzę powodzenia. Młody jesteś, jeszcze wiele razy zmienisz zdanie.
  - no to życzę powodzenia. Młody jesteś, jeszcze wiele razy zmienisz zdanie.

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook 
- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu