nie martw sie jak jeszcze troche podrosniesz to bojowe nastawienie ci przejdzie.
Nie mam bojowego nastawienia, ani ambicji żeby każdemu pokazać jaki ze mnie kozak, więc nie wiem do czego pijesz. Wg mnie SW dodają pewności siebie, tyle.
Napisano Ponad rok temu
nie martw sie jak jeszcze troche podrosniesz to bojowe nastawienie ci przejdzie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
trnujesz 4 miechu KM i nie wiesz czy dobrze zrobiles? masz unikac sytuacji zagrozenia i to zrobiles. rozejrzales sie dostrzegles (bezpieczne miejsce) i tam sie oddaliles (tez ktoras z zasad). zyjesz ty i kumpel. gdzie tu problem? perfekcyjne zagranie w stylu KM.
Kumpel isntruktor tezm i to powiedzial, heh i tearz jestem zadowolony z siebie jak cholera
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Strach to normalnosc. Trenowanie jakiej kolwiek SW (zwłaszcz krótko) nie zapewni tobie ani odwagi (...)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to normalneKtostam sie pytal o przekucie strachu w agresje. Ja mam tak, ze w sytuacjach stresowych takich ze wiem ze zaraz sie cos zacznie trzesa mi sie nogi, zaczyna mnie bolec brzuch tak z nerwow. Jak sie decyduje na to, ze jednak bede sie bil, to w momencie wyprowadzenia pierwszych ciosow uderzenie adrenaliny jest wrecz niesamowite. Euforia utrzymuje sie jakis czas, zabrzmi to moze dziwnie ale dla mnie to uczucie jest zajebiste. Nie biore dragow, nie znam stymulantow, moze dlatego moj uklad nerwowy tak reaguje?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu