Re: strach, schowanie dumy, a teraz czuje sie jak ciota...
Zaorish trenuje w stowarzyszeniu Krav Maga na ulicy przyjazni 132c
Jestem bardzo zadowolonyz treningow, poniewaz atmosfera jest zajebista, dobrze nauczaja techniki (nie w taki sposob ze robimy na kazdym treningu inna i pozniej wszystko zapominamy) naprawde wedlug mnie duzo sie nauczylem w ciagu 4 miesiecy...
Dodatkowo w tym samym miejscu, mozesz chdozic na box i bjj (ktore niedlugo powstanie) za doplacenie malych pieniedzy....
Jezeli chcialbys jeszcze cso wiecej dowiedziec sie na temat treningow napisz na numer gg 6312699 lub zajzyj na stronke
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] (mam nadzieje ze mozna wklejac)
Trenuje u pana Władysława Kopcia, jest mozliwosc tez trenowania u pana Piotra Tarnowskiego na śródce (ale z tego co wiem tam nei ma dodatkowych lekcji z boxu i bjj)
Napisales ze nie warto trenowac innych SW pod wzgledem emocji
Do bjj juz od dluzszego czasu sie przymierzam (bardoz lubie walczyc w parterze, a jak wiadomo w KMie sa sparingi w parterze , ostatnio dosc duzo uczymy sie na treningach walki na ziemi ale dla mnie to za malo
![:)](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/smile.png)
)
Na box chce pochodzic tylko po to by nauczyc sie poprawnych krokow i udezen (glownie sierpy straszie trudna rzecz zawsze moje nogi zostaja w miesjcu )
Co do tematu to... jeden z was sie pytal czy to bylo moje pierwsze zdazenie na ulicy.
Nie nie bylo, mialem jeden raz ok rok temu (chyba
![:)](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/smile.png)
), kieyd napadlo mnie 5 gosci ale naszczescie byli w mniej wiecej w moim wieku...udalo mi sie uciec odpychajac jednego
Wlasnie teraz nie moglem uciekac bo nie chialem kumpla zostawiac, zreszta tamten koles go nie bil wiec mzoe dlatego sie nei bilem...
Tak, teraz jzu iwem mniej wiecej jak bede zestrachany w takiej sytuacji, wiec bede wylewal tyle potu na treningach ile wlezie (zreszta zawsze staralem sie robci wszystko jak najlepiej)
Mowicie ze dobrze zrobilem... dlugo nad tym myslalem i doszedlem do wniosku ze jednak tak. Ale wiadomo, jak czuje sie czlowiek ktory cos cwiczy a tego nei wykozystal
PS: przepraszam ze nei robie przecinkow wszedzie a ni pisze bez ę ąż ó ale poprostu na klawiaturze jest mi strasznie niewygodnie
PS; starszy powiedzial ze jak skoncze 18 lat to sam mi zprezentuje palke telskopowa i zapsisze do comabtu 56 na cwiczenie tym walsnie sprzetem bo o ile wiem to na kravce jest tego malo
a i jeszcze jedno ani razu nie mialem solówek nawet w podstawowce, wiec nigdy sie jeszcze nei dowiedzialem czy jak kogos walne mocno z piesci to cso mu sie stanie
Dzieki wielkie za odpowiedzi
Pozdro