Pixy ^^
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
kiedyś miałam kilkudniową 'fazę' na picie pluszzzzz'ów w kilku dawkach dziennie. piłam 2 tabletki rozpuszczone w jednej szklance 2 razy dziennie. Pierwsze wrażenie - rewelacja, pobudzenie, chęć działania, uczucie posiadania większej siły. A potem - ło jizas! Te ssące mają to do siebie że zmniejszają apetyt (albo przynajmniej w moim przypadku tak było). Kładłam się spać późną nocą a wstałam wcześnie rano (bywały też CAŁKOWICIE nieprzespane noce). Wszystko skończyło się pewnego dnia w szkole, kiedy to na wuefie po prostu straciłam siły i upadłam wskutek zbyt mocnego przyciągania ziemskiego... po prostu ino zasłabłam. Od tego czasu trzymam sie z dala od tego musującego szitu
Napisano Ponad rok temu
Co do magnezu to babka z apteki powiedziała, że takie "plusze" nic nie dają, tzn. wypijesz, później wysikasz i tyle tego było w twoim organizmie. Poleciła w tabletkach, które są przyjazne wątrobie i takie też wziąłem :wink:Czy uzupelniaja one jakas dzienna norme witamin np : magnezu
Napisano Ponad rok temu
nie polecam, OJ nie polecam!
kiedyś miałam kilkudniową 'fazę' na picie pluszzzzz'ów w kilku dawkach dziennie. piłam 2 tabletki rozpuszczone w jednej szklance 2 razy dziennie.
Wszystko skończyło się pewnego dnia w szkole, kiedy to na wuefie po prostu straciłam siły i upadłam wskutek zbyt mocnego przyciągania ziemskiego... po prostu ino zasłabłam. Od tego czasu trzymam sie z dala od tego musującego szitu
To ty sama sobie jesteś winna, a nie Plusz. Na tubce jest wyraźnie napisane, że nie należy przekraczać zalecanej porcji dziennej (jedna tabletka). To widocznie nie jest witamina C, którą się najwyżej wysika. Same tabletki sa OK, stanowią jakieś tam uzupełnienie diety (zależy jeszcze od rodzaju Plusza). Na ile dokładnie działają to się nie wypowiem, bo pijam to raz na ruski rok...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jeżeli chodzi o witaminę C to polecam oczywiście witaminę naturalną- do nabycia w aptekach (nie w każdej) za 14 PLN /100 tabletek. Drogo, ale wiele wiele razy lepsza niz normalna.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To widocznie nie jest witamina C, którą się najwyżej wysika.
Hehehe to nie jest tak, maksymalna dawka witaminy C nie powinna przekraczać 200mg na dzień według najnowszych badań, ponieważ długotrwałe przyjmowanie większych dawek może naprawdę negatywnie wpływać na organizm. A jest to spowodowane tym że wbrew powszechnej opinii nie wydalamy całej nadwyżki witaminy C, a część z niej odkłada się w wątrobie chyba czy jakoś tak
A plusze itp. to jeżeli nie przekraczasz dawek nie powinny zaszkodzić, pisze nie powinny bo to nie wiadomo jaki to ma wpływ przy braniu tego np. przez 3 lata dzień w dzień
Napisano Ponad rok temu
- naturalna - 100%, syntetyczna 35-40%
- prog nerkowy dla naturalnej - brak (pelna naturalna reg stezenia), dla sztucznej jest (mozliwosc uzyskania stezen szkodliwych zanim zaczniesz sie jej pozbywac)
- skutecznosc sztucznej tez jest mmnejsza - to oczywiste (naturalna otrzymujesz z innymi zwiazkami, ktorych syntetycznie nie dodaja, bo o nich nie wiedza - ludzie i tak kupia)
Wiem - kazanie, ale prawda jest taka - grapefruit i watrobka (jem z bolem bo nie znosze, ale to prawdziwe cudo) to naprawde piekny zestaw (i ne przesadzalbym z drobiem - faszerowany estrogenami tak, ze cycki moga od tego urosnac )
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Gumy do ćwiczeń- czy warte swojej ceny i zastosowania?
- Ponad rok temu
-
BCAA w płynie a "hormon wzrostu"?
- Ponad rok temu
-
Lądowanie na proste nogi, czy to poważne?
- Ponad rok temu
-
ekscentryczna budowa sily
- Ponad rok temu
-
Artroskopia barku u prof. Jarosława Fabisia
- Ponad rok temu
-
Wielkość czworogłowego......
- Ponad rok temu
-
Jaka gruszke polecacie?