oringi
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Witam , w swoim Huntlighcie FT2 zniszczyłem o-ringi (smarem silikonowym) , gdzie kupię nowe (w Warszawie ?) P.Z.D.R/ !
Rozglądałem się za jakimiś dla ciebie, ale najprościej chyba będzie w sklepie hydraulicznym. Jak znajdę, dam znać. No i zrobię zapas.
PS -- Silikonowy? Zepsuł gumę??
-- M.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Michał
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Witam , w swoim Huntlighcie FT2 zniszczyłem o-ringi (smarem silikonowym) , gdzie kupię nowe (w Warszawie ?) P.Z.D.R/ !
W rozmowie tel. z Robertem ustaliliśmy, że o-ringi w FT02xj są SILIKONOWE, a więc smar silikonowy mógł zaiste zrobić z nimi cuda. Trzeba być ssstrasznie czujnym podczas smarowania...
-- M.
Napisano Ponad rok temu
Ja tym samym. Gwinty też ładnie chodza po nim.ja smaruje smarem silikon+teflon kupiony w elektronicznym do magnetowidów, drukarek itp 20 ml za 6 zł producent [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] ja jestem zadowolony
Michał
Napisano Ponad rok temu
ja kupiłem w nomi zkompletem innych uszczelek co prawda troche grubsza i o mniejszej srednicy ale po włożeniu do wrzatku dało sie nałozyc bez problemu a nawet z ta czarna uszczelka latarka fajniej wygląda
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Rotho G.I. - latarka kątowa - co to za sprzęt? Rotho G.I. - latarka kątowa - co to za sprzęt?- Ponad rok temu 
- 
			 Stadionowy sprzęt vs markowe produkty Stadionowy sprzęt vs markowe produkty- Ponad rok temu 
- 
			 Led-Lenser V6 mod XR-E mini recenzja Led-Lenser V6 mod XR-E mini recenzja- Ponad rok temu 
- 
			 Chcialbym zostac synem szklarza!!! Chcialbym zostac synem szklarza!!!- Ponad rok temu 
- 
			 teścik paru latarek teścik paru latarek- Ponad rok temu 
- 
			 Fenix P1D/P1D-CE -killer Fenix P1D/P1D-CE -killer- Ponad rok temu 
- 
			 Czy ktos macal gerbera LMF II ? Czy ktos macal gerbera LMF II ?- Ponad rok temu 
- 
			 nextorch nextorch- Ponad rok temu 
- 
			 SureFire E1L,Huntlight FT02xj albo ... SureFire E1L,Huntlight FT02xj albo ...- Ponad rok temu 
- 
			 czyżby podróbka? A moze to OEM? Gladius issue czyżby podróbka? A moze to OEM? Gladius issue- Ponad rok temu