oringi
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Witam , w swoim Huntlighcie FT2 zniszczyłem o-ringi (smarem silikonowym) , gdzie kupię nowe (w Warszawie ?) P.Z.D.R/ !
Rozglądałem się za jakimiś dla ciebie, ale najprościej chyba będzie w sklepie hydraulicznym. Jak znajdę, dam znać. No i zrobię zapas.
PS -- Silikonowy? Zepsuł gumę??
-- M.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Michał
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Witam , w swoim Huntlighcie FT2 zniszczyłem o-ringi (smarem silikonowym) , gdzie kupię nowe (w Warszawie ?) P.Z.D.R/ !
W rozmowie tel. z Robertem ustaliliśmy, że o-ringi w FT02xj są SILIKONOWE, a więc smar silikonowy mógł zaiste zrobić z nimi cuda. Trzeba być ssstrasznie czujnym podczas smarowania...
-- M.
Napisano Ponad rok temu
Ja tym samym. Gwinty też ładnie chodza po nim.ja smaruje smarem silikon+teflon kupiony w elektronicznym do magnetowidów, drukarek itp 20 ml za 6 zł producent [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] ja jestem zadowolony
Michał
Napisano Ponad rok temu
ja kupiłem w nomi zkompletem innych uszczelek co prawda troche grubsza i o mniejszej srednicy ale po włożeniu do wrzatku dało sie nałozyc bez problemu a nawet z ta czarna uszczelka latarka fajniej wygląda
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Rotho G.I. - latarka kątowa - co to za sprzęt?
- Ponad rok temu
-
Stadionowy sprzęt vs markowe produkty
- Ponad rok temu
-
Led-Lenser V6 mod XR-E mini recenzja
- Ponad rok temu
-
Chcialbym zostac synem szklarza!!!
- Ponad rok temu
-
teścik paru latarek