Jakie skończyliście szkoły, ile zarabiacie ??
Napisano Ponad rok temu
Najbardziej mnie ciekawi ile zarabiają Ci po zawodowej.
Chodze teraz do technikum i wiem ,że za cholere niezdam a cała rodzina mi tyłek truje o nauce.
Jak wstaje przed 6 wracam i zjem obiad to jest 16 zanim ugotuje trening chwila na komputerze umyje sie ,umyje zęby + oglondam jeden serial to na nauke niepozostjae zbyt dużo czasu biorąc pod uwage ,że musze iść wczesnie spać żeby chociaz troche sie wyspać na drugi dzień.Z kulturystyki nie zrezygnuje niema mowy ! Ja szczerze chcialbym po kilkunastu latach ciężkiej pracy jakoś zarabiać na tym dodatkowo, może by coś z tego było ... Jakies reklamy suplemętów niewiem ... zawody kulturystyczne lub siłowe
Ciekawi mnie co skończył MaC i gdzie pracuje bo sądząc po tych gigantycznych suplach to do biednych ludzi nie należy
Napisano Ponad rok temu
inny gosc diluje.sama praca to jednak malo chyba ze masz jakies studia lepsze itp.ja np mialem 100zl na dzien w restauracji ale to 13h sie robi lub siedzi ale to i tak caly dzien w pracy.
nie napisales tez po jakiej zawodowce...znajomy po budowlance wyjechal do niemiec chyba i po 3 miesiacach pracy przywiozl w h*** kasy
pomogłem? daj "+" nie bądz pipa ;]
Napisano Ponad rok temu
Ja wole kombinowac niż szkole ona mnie naprawde wykańcza i przeszkadza w pakowaniu - niemoge trzymac idealnej mivhy , niezawsze idzie jeść i ile czasu idzie i krótszy sen niż minimum ...
Ja teraz chodze do technikum handlowego no i jeśli sie nieuda a na 99% sie nie uda to bym poszedl do zawodowej.Tylko ten problem ,że nikt tego nie akceptuje w rodzinie wszyscy trują dupe że mam sie uczyć i zdać technikum.Nawet jesli bym sie trzymał kłami i zębami i cudem na tych dwójach zdał 1 klase następne to już mission impossible.
Napisano Ponad rok temu
No to niezly interes z tym alkocholem xD
Ja wole kombinowac niż szkole ona mnie naprawde wykańcza i przeszkadza w pakowaniu - niemoge trzymac idealnej mivhy , niezawsze idzie jeść i ile czasu idzie i krótszy sen niż minimum ...
Ja teraz chodze do technikum handlowego no i jeśli sie nieuda a na 99% sie nie uda to bym poszedl do zawodowej.Tylko ten problem ,że nikt tego nie akceptuje w rodzinie wszyscy trują dupe że mam sie uczyć i zdać technikum.Nawet jesli bym sie trzymał kłami i zębami i cudem na tych dwójach zdał 1 klase następne to już mission impossible.
Te niektóre interesy to są na krótką mete
W sumie jak postawisz się w drugie sytuacji i będziesz dorosły to powiesz sobie "kurwa po co ja się nie uczyłem?"
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
GG: 17625069
Części BMW e36,e38,e39,e46,e60, VW PASSAT B5/B5FL, B6, CC, FIAT COUPE/TURBO
ZDERZAKI DO WIĘKSZOŚCI MAREK!!!
Mechanika pojazdowa
Usługi transportowe, bus oraz laweta
TEL: 665-360-997, GG: 17625069 (Rafał)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja aktualnie jestem na 2 roku tech-informatycznego i też za dobrze mi nie idzie.
Ale ja się nie martwię bo dziś wygrywam 15 mln pln w dużego lotka i na wszystko kładę lachę
Napisano Ponad rok temu
Bover najpierw nauka, potem pakowanie, pamietaj.
Ehh wiem ,że tak powinno być po bożemu ... ale dla mnie sport jest najważniejszy uzależniłem sie od tego
zawsze można bawić się na lewo tu 5 miechów tam 3 i co chwile zmieniać fuszkę żebyś nie trafił do paki ja też jestem w technikum ale wiem że nie przejdę i wybieram się do zawodówki i tak nie będę robił tego czego uczy mnie zawodówka wole rozkręcić własny interes, na budowie też mam robotę 10pln za godz więc nie jest źle mam bardzo blisko do czech/ słowacji można pobawić się w alkohol kto wie jak to się potoczy też bardzo dużo można zarobić na nielegalnych szwalniach np nike adidas kupujesz ciuchy po 50 zł bluzy gacie itp a sprzedajesz po 150/200 tylko trzeba mieć niestety wtyki
Mam podobne nastawienie jak Ty.Ja mysle ,że narazie zostane w technikuym ale jak oleje rok to ide do zawki.Duzo od tego czy sie zda zależy od nauczyciela ... jeden miły daje szanse a drugi tyra ,że szok no i co poradzisz Jak skończe zawe to bd kombinował na różne sposoby żeby dorobić niekoniecznie legalnie
Widzę Bover ,że masz podobnie jak ja
Ja aktualnie jestem na 2 roku tech-informatycznego i też za dobrze mi nie idzie.
Ale ja się nie martwię bo dziś wygrywam 15 mln pln w dużego lotka i na wszystko kładę lachę
Warto pomarzyć xD Ale jak wygrasz zarzuć mi 100 kafli - ja bede ustawiony NA JAKIŚ CZAS a Ty niezauważysz nawet ,że coś Ci znikneło
Napisano Ponad rok temu
to barta skad jestes? bo ja mam tez mam kawalek do czeskiego cieszyna,alkochol,ziolo i ubrania to tylko z czech sie bierze ;]zawsze można bawić się na lewo tu 5 miechów tam 3 i co chwile zmieniać fuszkę żebyś nie trafił do paki ja też jestem w technikum ale wiem że nie przejdę i wybieram się do zawodówki i tak nie będę robił tego czego uczy mnie zawodówka wole rozkręcić własny interes, na budowie też mam robotę 10pln za godz więc nie jest źle mam bardzo blisko do czech/ słowacji można pobawić się w alkohol kto wie jak to się potoczy też bardzo dużo można zarobić na nielegalnych szwalniach np nike adidas kupujesz ciuchy po 50 zł bluzy gacie itp a sprzedajesz po 150/200 tylko trzeba mieć niestety wtyki
aha a co do ubran to wystarczy znalesc jakis ciekawy sklep...ja mam 2 takie w okolicy co czasem sprzedaje buty z drogich firm za male pieniadze np po 60 zl czasem sa buty co na allegro o 350zl wiecej bo wlasciciel to ma na lewno chyba a sie niezna na cenach ;d
Napisano Ponad rok temu
Kiedy spojrzysz w oczy pięknej dziewczynie
nie odmowisz mi tych slow, ze jest zycie pozytywne...
Jedyne granice są w Twojej głowie !
Nie potrzebuje plusików, wazne jest to, że mogłem pomóc.
Napisano Ponad rok temu
to barta skad jestes? bo ja mam tez mam kawalek do czeskiego cieszyna,alkochol,ziolo i ubrania to tylko z czech sie bierze ;]
aha a co do ubran to wystarczy znalesc jakis ciekawy sklep...ja mam 2 takie w okolicy co czasem sprzedaje buty z drogich firm za male pieniadze np po 60 zl czasem sa buty co na allegro o 350zl wiecej bo wlasciciel to ma na lewno chyba a sie niezna na cenach ;d
okolice żywca
Napisano Ponad rok temu
Duzo od tego czy sie zda zależy od nauczyciela ... jeden miły daje szanse a drugi tyra ,że szok no i co poradzisz Jak skończe zawe to bd kombinował na różne sposoby żeby dorobić niekoniecznie legalnie
Panie, uczyć się, a nie na nauczycieli zwalać
Kawałek na ten tydzień:
http://www.youtube.com/watch?v=Zq64GRGpLQc
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kawałek na ten tydzień:
Napisano Ponad rok temu
to zalezy,bo np u mnie w szkole punktacje jest ustalona tylko na spr,na kartkowki itp to ustala zawsze nauczyciel i ja musze miec 60% na 2 wiec potem jest po 8 palek z gastro ;dDużo zależy, ale raczej w drugą stronę, nauczyciel może duużo ułatwić, ale utrudnić tak strasznie nie może, obowiązuje go w końcu punktacja na sprawdzianie itd. Co najwyżej może Cie chamsko zapytać
Napisano Ponad rok temu
Kawałek na ten tydzień:
Napisano Ponad rok temu
Treningi mam codziennie, w niedziele tylko odpoczywam do tego dochodzą korepetycje z matematyki.
Napisano Ponad rok temu
Mam podobnie tylko z zawodowych eby mie 2 musze miec 55%,ale z rszty to luz na 3 jade bez problemuto zalezy,bo np u mnie w szkole punktacje jest ustalona tylko na spr,na kartkowki itp to ustala zawsze nauczyciel i ja musze miec 60% na 2 wiec potem jest po 8 palek z gastro ;d