Jakie skończyliście szkoły, ile zarabiacie ??
Napisano Ponad rok temu
Kawałek na ten tydzień:
http://www.youtube.com/watch?v=Zq64GRGpLQc
Napisano Ponad rok temu
PS: Bover nie przejmój sie szkola jakbys nie mógl kiedy znalezc robty daj znac cos pomyslimy XD
Napisano Ponad rok temu
barto5 Ja też jestem z okolic żywca ;] do jakiej szkoły uczęszczasz ;p ?
Napisano Ponad rok temu
Mysle że często nie jest ważne jaka szkołe skonczyliśmy, ja osobiście skończyłem liceum matematyczno-informatyczne a jestem mechanikiem samochodowym...co do zarabiania to mysle ze okolice 3tys PLN
najbardziej lightowy profil
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
Siemka, ja również uczęszczam do technikum elektronicznego.. 2 klasa ;] Jakoś leci też wstaje bardzo wcześnie 2 razy w tygodniu o 5 00 by dojechać na czas do szkoły ;P i przyjeżdżam też bardzo póżno ale jakoś daję rady z kulturystyką itp. i w szkole mi nawet nawet idzie ;]
barto5 Ja też jestem z okolic żywca ;] do jakiej szkoły uczęszczasz ;p ?
mechanik
Napisano Ponad rok temu
No dla niektórych mze profil lajtowy,ale matura rozszerzona z infy jest dosyć trudna.najbardziej lightowy profil
Napisano Ponad rok temu
jednak od nauczyciela duzo zalezy,z jednym mozna zapalic i przy okazji pogadac o przedmiocie ,jak poprawic itp a z niektorymi to lipa jak koń ;d
Święta,święta,święta racja !
PS: Bover nie przejmój sie szkola jakbys nie mógl kiedy znalezc robty daj znac cos pomyslimy XD
Ok ale narazie zostaje w technikum i będe walczył o średnie wykrztałcenie zobaczymy co z tego wyjdzie Jak by sie udało skończyć to już powinienem jakąs robote znaleźć
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Barto ja też to może jeszcze powiesz która klasa i jaki profil bo ja też chodzę do mechanika
Zaraz sie okaże ,że jesteście braćmi
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Guest_radq?_*
Napisano Ponad rok temu
Na 1 miejscu jest nauka, a na 2 ćwiczenia
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Guest_blichas_*
Napisano Ponad rok temu
Noo ludzie nie zdac technikum to już trzeba byc naprawdę. Wiem z opowieści kumpli jaki tam jest lajt i jak wszyscy {CENZURA - na forum jest zakaz używania wulgaryzmów!} wykładają na wszystko.Poziom nauki jest co najmniej żenujący więc w czym problem zaliczyc przedmioty na te 2-3 : /
Ja chodze do II Lo ,prymusem nie jestem, ale chcę zdac maturkę ,potem jakieś studia zrobic prace magisterkę, ew jak odłoże kasę dorobic do nich studia NBA i zatrudnic się na jakimś w miare fajnym stanowisku plus ew rozkręcic swój własny biznes (juz troche pomysłów mam ,a i rodzina pomoże )
Mówicie ,że w polsce interesów legalnie się nie da robic. Tak mówią tylko bezmyślni frajerzy ,którzy do wszystkiego chcą dojśc łatwą drogą.WIem co mówię bo moi dwaj bracia i ojciec mają swój własny osobny biznes i każdy się do wszystkiego dorobił ciężką pracą ,wyrzeczeniami i nauką.
Także bez kitu panowie i Bover sam sobie pomyśl jak to bedzie jak obudzisz się jako 25latek bez wykształcenia ,konkretnej pracy, aspiracji i chęci do działania.A chciało by się jeszcz miec rodzinę, zasadzic drzewo i spłodzic syna
Napisano Ponad rok temu
no widzisz,starzy ci daja kase,nie masz z tym problemu,w szkole jak mowisz ze w technikum lajt to w liceum wogole bezmozgowie musi byc.OMG ,bez urazy co poniektórzy ale to jest jakaś masakra.
Noo ludzie nie zdac technikum to już trzeba byc naprawdę. Wiem z opowieści kumpli jaki tam jest lajt i jak wszyscy {CENZURA - na forum jest zakaz używania wulgaryzmów!} wykładają na wszystko.Poziom nauki jest co najmniej żenujący więc w czym problem zaliczyc przedmioty na te 2-3 : /
Ja chodze do II Lo ,prymusem nie jestem, ale chcę zdac maturkę ,potem jakieś studia zrobic prace magisterkę, ew jak odłoże kasę dorobic do nich studia NBA i zatrudnic się na jakimś w miare fajnym stanowisku plus ew rozkręcic swój własny biznes (juz troche pomysłów mam ,a i rodzina pomoże )
Mówicie ,że w polsce interesów legalnie się nie da robic. Tak mówią tylko bezmyślni frajerzy ,którzy do wszystkiego chcą dojśc łatwą drogą.WIem co mówię bo moi dwaj bracia i ojciec mają swój własny osobny biznes i każdy się do wszystkiego dorobił ciężką pracą ,wyrzeczeniami i nauką.
Także bez kitu panowie i Bover sam sobie pomyśl jak to bedzie jak obudzisz się jako 25latek bez wykształcenia ,konkretnej pracy, aspiracji i chęci do działania.A chciało by się jeszcz miec rodzinę, zasadzic drzewo i spłodzic syna
i myslisz ze otworzysz sobie biznes za kase od starych i bogaty bedziesz?...
no mozliwe ale musial bys miec takiego farta jak bill gates ;d
wiadomo ze wszystko mozna ale nie kazdy lubi na okolo.
pomogłem? daj "+" nie bądz pipa ;]
Guest_blichas_*
Napisano Ponad rok temu
no widzisz,starzy ci daja kase,nie masz z tym problemu,w szkole jak mowisz ze w technikum lajt to w liceum wogole bezmozgowie musi byc.
i myslisz ze otworzysz sobie biznes za kase od starych i bogaty bedziesz?...
no mozliwe ale musial bys miec takiego farta jak bill gates ;d
wiadomo ze wszystko mozna ale nie kazdy lubi na okolo.
i tu się mylisz. Starsi nie mają najmniejszego zamiaru mi dawac forsy.i jestem im za to zajebiscie wdziewczny.
Mam zamiar pojechac na jakiś okres za granice ,odłożyć trochę kasy i zainwestować (a nie tak jak sporo ludzi z mojej miejscowości całą zarobioną kasę ładuje w pierdoły bądz nowe BMKi żeby się pokazac przed kumplami itp itd), są kredyty środki unijne wszystko da radę.Trzeba tylko chciec.
Co do Lo. fakt faktem poziom w szkołach naprawdę spadł.ALe bez jaj dude naprawdę wiem co sie dzieje w tech. (mam tam paru najlepszych kumpli) i wystarczy minimum wysiłku ,żeby tą szkołę skończyc.
Napisano Ponad rok temu
a to technikum nie jest o profilu smieciarz i obsluga ulicy? bez urazy ale naprawde niemasz pojecia o czym piszesz.to ze jakis kilku czopkow chodzi do szkoly na poziomie 0 to nie znaczy ze wszedzie tak jest,np w moim technikum"byle zawod kucharz" zdawalnosc matury to ponad 99% a w niektorych liceach to kolo 90 wiec tu chodzi o poziom szkoly.naprawdę wiem co sie dzieje w tech. (mam tam paru najlepszych kumpli) i wystarczy minimum wysiłku ,żeby tą szkołę skończyc.
poza tym to co jest latwiej? nauczyc sie na 13 przedmiotow czy na 13 przedmiotow +4 zawodowe? ;]
pzdr
pomogłem? daj "+" nie bądz pipa ;]