czsopismo budokan
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jaka jest wasza opinia o tym czasopiśmie które już jakiś czas nie wychodzi ?
ja mam zmagazynowane czasopismo "BUDO" dodatek Sportowca, pierwszy numer z 1985
i jeszcze kilka innych z pozniejszych lat
Napisano Ponad rok temu
no wiesz... ono juz jakis czas nie wychodzi ...
Napisano Ponad rok temu
A szkoda,ja miałem o nim dobre zdanie,pomimo pewnych wpadek.
Napisano Ponad rok temu
Bez względu jakie by czasopismo o sztukach walki w Polsce nie było wydawane to nic z tego nie będzie dopóki nie zmieni się sposób myślenia szefów polskich organizacji.
Napisano Ponad rok temu
Zresztą wg. mnie to była spoko gazetka,właśnie górnych lotów,biła na głowę całą konkurencję.A wpadki oczywiście miała,ale to się zdarza wszędzie.
Teraz jest podobny "Full contakt magazyn"w "SdW",ale dużo gorszy(chociaż się co miesiąc wydaje,a to olbrzymia zaleta).
Napisano Ponad rok temu
nie chodziło o Budokan tylko gazety o SW w ogólności. Rzecz w tym że dopóki nie zbierze się silna organizacja sztuk walki to w Polsce nie będzie czasopisma o sztukach walki a o karate w ogóle nie warto wspominać. Np czymś takim mogłaby się zająć Polska Federacja Karate ze względu na różnorodność stylową. W swoim czasie PZK i PZKT miały swoje gazety, ale pomysł upadł i nie wydają nic poza wewnętrznymi informatorami dla instruktorów.
Jeśli chodzi o zawartość to Samuraj bił na głowę Budokan, Budokan za to miał o wiele lepiej dopracowaną szatę graficzną.
Napisano Ponad rok temu
A co do "Samuraja"to nie jestem pewien,czy żarujesz,czy mówisz serio,bo w mojej opinii to było najgłupsze pismo traktujące o MA jakie można sobie tylko wyobrazić.Nonsensowne artykuły,prezentacje kuriozalnych technik,w dodatku w nieczytelny sposób,jakieś kłótnie pomiędzy kolesiami z różnych organizacji,tak wyglądał "Samuraj".A o poziomie reportaży z imprez to nie ma się nawet co wypowiadać...
Napisano Ponad rok temu
A nie chodzi czasem o "Budojo" ? Też nie wychodzi już jakiś czas?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak dla mnie szkoda, że już go nie. Być może fachowcy od marketingu powinni byli się bartdziej wykazać, a może by się to wszystko inaczej potoczyło.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
zlustrowalem WSI
- Ponad rok temu
-
world oyama karate
- Ponad rok temu
-
ashihara w polsce