Pride Shockwave 2006 - wyniki
Napisano Ponad rok temu
Aoki Shinya vs. Joachim Hansen - 1r. poddanie (duszenie trojkatne, fajnie zalozone )
Gono Akihiro vs. Yuki Kondo - niejednoglosna decyzja
Mauricio Shogun vs. Kazuhiro Nakamura - jednoglosna decyzja
Tatsuya Kawajiri vs. Gilbert Melendez - jednoglosna decyzja
Kazuyuki Fujita vs. Eldari Kurtanidze - 1 r. TKO (uderzenia, sedzia przerywa)
Gomi Takanori vs. Mitsuhiro Ishida - 1 r. KO (uderzenia)
Hidehiko Yoshida vs. James Thompson - 1 r. TKO (uderzenia)
Josh Barnett vs. Antonio Rodrigo Nogueira - jednoglosna decyzja
Fedor Emelianenko vs. Mark Hunt - 1 r. poddanie (kimura)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdro 600
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Podobalo mi sie jak Aoki poddal Hansena, bardzo ciekawe duszenie 8O
Shogun mial duza przewage i az dziwilem sie ze nie skonczyl tego przed czasem, a mial kilka okazji.
Melandez mnie zaskoczyl, bardzo ladnie walczyl z Kawajiri i jak najbardziej zasluzona wygrana.
Zupelnie nieudany debiut Kurtanidze, poki co do mma sie nie nadaje.
Gomi zgodnie z planem szybka wygrana :wink:
Yoshida bardzo ladnie walczyl, zaskoczyl mnie, dobra stojka i parter, probowal dzwigni na noge, myslalem ze wyciagnie ten klucz, ale Thompson byl za silny, Yoshida zupelnie opadl z sil i nie mogl sie bronic, sedzia przerywa, szkoda.
Na walce mino z Barnettem mnie rozlaczylo i widzialem tylko urywki, ale ciesze sie ze Mino wygral :twisted:
I walka wieczoru, jak dla mnie postawa Hunta to najwieksze zaskoczenie gali. Normalnie szok wyszedl Fedorowi z balachy (bardzo ladnie szybko zalozonej), kontrowal rzuty tak ze zawsze znajdowal sie w lepszej pozycji, lepiej uderzal, kontrolowal Fedora z bocznej i nawet klucz na reke Fedorowi zalozyl. Juz myslalem ze Fedor odklepie 8O Nawet Mark mial dosiad 8O Widac Mark ostro trenowal parter. Ale jednak Fedor to solidna firma, przy kolejnym obaleniu znajduje sie w polgardzie Hunta i zaklada Markowi kimure. Koniec walki!
Fedor chyba jeszcze nie jest w najwyzszej formie, dobrze ze nie dali mu jeszcze Mirko, Mino czy Barnetta bo by mogl stracic pas. A Hunt jak tak dalej bedzie poprawial parter to faktycznie moze cos zwojowac w Pride
Napisano Ponad rok temu
Szkoda mi Yoshidy bo naprawde świetnie walczył. Odniosłem wrażenie, że jak wyrzucił go z ringu to właśnie coś się stało(bo na głowie wylądował). Dość dziwacznie to wyglądało jak sędzia go ciągnął po ziemi żeby zrestartować walke na środku
Tak to jeszcze przychodzi mi do głowy tylko pokaźny rzut Barnetta na Nougeirze.
Gala była cód miód i orzeszki
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
oj racja. Miejmy nadzieje, że wyciągną wnioski.zbyt dużo japończyków
Co do przemysleń: fedor i nogueira w swoich walkach wydawali sie zdeka chudziutcy w porównaniu z przeciwnikami
Napisano Ponad rok temu
Hunt rośnie mi na gwiazdę...
Shogun dał pokaz swoich umiejętności. Obalenia perfekcyjne, w stójce nie miał takiej przewagi. W parterze robił co chciał i może nawet miał powiedziane aby nie kończył tej walki za szybko, bo bodaj raz podchodził do dźwigni na łokieć.
Mino miał dobre obalenia, walka wyrównana.
Napisano Ponad rok temu
Swiat stanął na glowie, Hunt niemalże wygrał te walkę!
Mimo, że widać było że Fedor ma wieksze doświadczenie w MMA (szybkie obalenia) to jednak Hunt mu zagrazał- szok...
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Żaden z zawodników nie pokazał nadzwyczajnej formy.
hunt na poczatku walki kopnięciami z traceniem równowagi w tyl mół szybko skonczyc.
jednak bardzo mi się podobala walka w parterze.Myślę że Fedor zostal otumamiony jednym z pierwszych ciosów w walce.Fakt Hunt walczyl dobrze - lepiej od fedora, jednak
wydaje mi się że za bardzo się "podniecil" i uwierzyl w siebie w końcówce i Fedor to wykorzystal.Nie potzrebowal na to dużo czasu.Moim zdaniem Fedor jest niepokonany i nikt mu tego już nigdy nie zabierze:))
Napisano Ponad rok temu
Walka mi się podobała, Hunt bardzo zaskoczył parterem, Fiodor miał problem z wyjsciem z bocznej, myśle że nie spodziewał się takiego oporu ze strony Hunta w parteze.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam wszystkich i wszysktiego najlepszego w nowym roku życze
Kapeć
Napisano Ponad rok temu
aoki to chyba najciekawszy grappler w mma. ta loco/googo plata byla rewelacja.
sciagam dvd z trackera i nie moge sie doczekac walki melendeza.
pozdro
LB
Napisano Ponad rok temu
Hunt wyszedł z balachy "na pałę", gdyby nie jego masa i zmęczenie Fedora wyciąganiem ręki przeciwko takiej masie to by sobie Hunt rękę złamał tym wyjściem.
Przez pierwsze 3 minuty Hunt to był tylko worek do rzucania dla Fedora.
Później Hunt poleżał w bocznej i pogimnastykował sobie ręce a później Fedor odzyskał siły i się wkurwił i Hunt znowu był tylko workiem.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
BANY ZA SPOILERY!
- Ponad rok temu
-
UFC 66 spoiler
- Ponad rok temu
-
UFC 66 fotki z wazeni
- Ponad rok temu
-
pankration
- Ponad rok temu
-
Pride Shockwave 2006 - moje typy i nie tylko
- Ponad rok temu
-
O której polskiego czasu rozpoczyna się UFC 66 i Shockwave ?
- Ponad rok temu
-
Sklepy internetowe - opinie
- Ponad rok temu
-
Lebanner.Henderson,Sperry w IFL
- Ponad rok temu
-
Vale Tudo w klubie Grappling Kraków
- Ponad rok temu
-
CroCop w UFC !!!