jaki gaz na sasiadow
Napisano Ponad rok temu
non stop techniawa od 7:00-24:00
jak sie pojdzie im zwrocic uwage to na 5 min scisza a potem znowu na full i jak sie wyjdzie na klatke to sciszaja i udaj ze to nie oni (SIC! ? )
wezwanie psow powoduje ze jak tlyko psy wyjda wala po rurach i muza na full i trzaskanie z drzwiami itp
to tchorze wiec nie przyjda ale zaklocaja spokoj mojej zonie i dziecku, a ja nie che sobie robic nadmiernych problemow wiec nei pojde ich sklepac
to nowy blok wiec nie wszytskie mieskzania sa wykoncozne, ich nie nie maja progu w drzwiach czyli meidzy drzwiami a podloga jest 1 cm luka
moj pomysl to wpuscic im gaz pod progiem jak zapuszcza muze na full
inny moj pomysl to zaloze kominiarke i oblukam kiedy pojedynczo ktorys wyjdzie z mieszkania i skopie za rogiem,ale jak mowie wole unikac problemow
co do azu pytanie , jaki bedzie skuteczny puszoczny pod progiem zeby odczuli i troche sie pokrztusili ?
dodam ze naprawde mam juz tego dosc od 2 miechow sie to ciagnie, basy juz mi wywracaj flaki, zrobie cokolwiek zeby moja rodzina miala spokoj SZCZEGOLNIE W SWIETA! a mnie juz szlak trafia.
plizzz help, jaki gaz przede wszystkim bo reszta opcji to raczej plan awaryjny jak przegna w swieta
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie ma progu wiec szpara jst okolo 1 cm pod drzwiami, wiec spokojnie gaz owine jakas folia i z folii wypuszcze rurke plastikowa i wsune ja pod drzwi, delikatnie. Drzwi zablokujemy z kumplem, na przeciwko nikt nie mieszka wiec nikt nas nie zobaczy, bedizemy ich tryzmac az wypsikamy caly gaz
Ten KO mowisz da rade w temacie ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A swoja droga to co za akcja ze od 2 miesiecy cie tak mecza..Ja bym 2 dni chyba nie wytrzymal.ALe jak mowisz perswazja nie dziala,wiec moze trzeba sila-tylko nie przesadzic za mocno.
Gaz moze sie sprawdzic..W sumie wjazd z kumplami tez-ale czy wtedy oni nie wjada zkumplami tobie, a to juz mega niebezpieczne (a jesli nie niebezpieczne, to bezsensowny stres dla twojej rodziny, a to przeciez najgorsze)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
swoją drogą ta policja to jakieś pieprzone nieporozumienie... za zakłócanie spokoju jest paragraf, powinni trzepnąć im po kieszeni mandatem...
zawsze mozna tez wykopac/wyważyć drzwi, wjechać do środka, jak mawiają poeci - "na maxymalnej piździe", i poprzebijać śrubokrętem membrany w głośnikach, a kto się zbuntuje to w mordę. 8)
Napisano Ponad rok temu
Tylko żebyście się nie potruli bo to już by była kaszana . Swoją drogą ciekawe to bardzo ...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
gaz do domu to bezsens bo nie beda wiedzieli za co to jest itd. ...musisz byc stanowczy i wytlumaczyc ze bedzie zle nie pros tylko nakazuj-u mnie w pracy sie nakazy sprawdzily i starsi mani kolo 30-40 lat (ja 19) probowali na poczatku mnie ustawiac ale cos im nie poszlo efekt jest taki ze tylko przestali sie odzywac...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wpadlem w miedzyczasie an prosty pomysl dodadkowy i chyba wstrzymam sie z innymi az ten zrealizuje, mieszka tma jedna laska i jeden koles + kilku kolesi ich odwiedza nie zachowuja sie cicho jak sie pie.... wiec zadzownei wtedy na paly ze ajaks bojka wrzaski nie wiem co wtedy paly beda w 5 min jak im przeszkodza i dostana mandat za pier... sie to ich wkurze, widywalme wczesniej tych kolesi na klatce, cwelki w zamsowych kurteczkach, alkierkach, waga kogucia problemow nie bedzie
zjarany_swistak: zona mnie powstrzymuje dlatego dwa miechy, ja bym tez wytrzymal 2 dni wjazd na chate nierealny, zarowno dla mnie jaki i dla nich, blok ma 1,5 roku drzwi na grubosc kilku cm (zatrzaski z obu stron po 3 sztuki, wiec jak sami nie otworza to nie ma szans, a kto otworzy typowi w kominiarce, jak mowilem zreszta wole unikac problemow.
zaorish: plan dobry w sumie wjazd im mozna zrobic przez balkon, to nowy blok od strony balkonow sa pola, malo kto obluka, no ale to tez moga byc problemy wole stopniowo i lajtowo
laufeRR: co do kwasu maslowego to styknie ser zolty zalac wrzatkiem w sloiku i postawic na kaloryfer na 2 tyg szczelnie owiniete, zrobilismy takie cos w podstawowce to musieli wylaczyc lazienke z uzycia, problem jak to podrzucic, bo na wycieraczke moga mi sie odplacic, a dziura 1 cm nie przepchne. ale sam pomysl super ale jak zrealizowac
BatmanHQ: starsze gazy byly szkodliwe OC juz raczje mniej, zreszta zaraz akszana na przeciwko nikt nie mieszka z kad beda wiedziec ze to ja? cos mi nie bedzie ich zal
batoniarz: online bede dlugo czekac, skocze po swietach do sklepu z bronia pewnie maja za jakies 2-3 zl wiecej
S.O.S: mam 187 cm i 90 kg wagi nei muze brac zadnego innego duzego kolesia, gorzej jak akurat bedzie ich 2-3 i wywiaze sie bojka, sfruniecie ze schodow moze byc nie fajne musialbym wziac kumpla dzis tego nie zrobie bo swieta nie bede zawracal kuplom, najwyzej po swietach, ale jak mowie moga mi np dojebac potem zgarna becki ale jak zadzownia na paly to ja bede mial przewalone, wole stopniowo na sztuki z kominiarka. Narazie lookam z okna kto tam sie przewija, dwoch juz namierzylem i laske w tym jeden wiem ze tam mieszka. Nic w pospiechu lepiej zaplanowac
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Gazy serii Bodyguard i Sabre Red.
- Ponad rok temu
-
gazy hurtowo??
- Ponad rok temu