Rampage Rampage Rampage!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Do wszystkich fanów, którzy to czytają dajcie spokój z tym pytaniem. Jeżeli kasa będzie odpowiednia będę walczył nawet z kotem z sześcioma nogami!
Problem w tym, ze Ice-Man musi najpierw pokonać dyniogłowego Tito
Poza tym mógłbym połamać sobie łapy na jego gigantycznym łbie, a tego nie chce robić!
o kurde ten gość jest niemożliwy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
P.S. Jeszcze jest Randleman o którym zapomniałem, ale i tak wolę Rampage'a :wink: .
Napisano Ponad rok temu
o jakiej akcji z Randlemanem on mowi w wywiadzie?? czyzby jakas mała spinka na baletach :twisted:
też jestem ciekawy o co dokładnie chodzi
Napisano Ponad rok temu
No to mnie masz! Phil Baroni jest moim prawdziwym bratem, ale MMA jest za małe dla dwóch Włochów, dlatego musiałem się zrobić na czarno. Jak już to zrobisz, to nie ma powrotu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
eee najlepsze lata za sobą? Rampage ma dopiero 28 lat- moim zdaniem to nie jest jeszcze za stary. Pozatym wydaje mi sie że zasady UFC bedą mu bardziej pasowac- brak stompów i kolan na głowe w parterze. Co do walki z Lindlandem to myśle że jednak troche Rampage przeważał. Namiesza jeszcze w UFC- co do tego jestem pewny...Świetny zawodnik, ale czy myślicie, że jest w stanie jeszcze zamieszac w UFC? Swoje najlepsze lata ma za sobą a ostatni jego pojedynek z "The Law" był naprawde słaby. Co prawda Rampage wygrał, ale nie słusznie... miał byc rewanz i nie było. Hmm... chciałbym zobaczyc starego Jacksona, który był szybki, agresywny i dynamiczny bo właśnie tego teraz najbardziej mu brakuje. :?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mi brakowało w nim świeżości w ostatnich walkach, a tak pozatym to kim właściwie jest Lindland? Rampage powinien zmieśc go z ringu biorąc pod uwagę to z kim walczył i wygrywał w swojej karierze, tymczasem męczył się z "Law'em" cały dystans i miał sporo problemów. Mam nadzieje, że dłuższa przerwa dobrze mu zrobiła.eee najlepsze lata za sobą? Rampage ma dopiero 28 lat- moim zdaniem to nie jest jeszcze za stary. Pozatym wydaje mi sie że zasady UFC bedą mu bardziej pasowac- brak stompów i kolan na głowe w parterze. Co do walki z Lindlandem to myśle że jednak troche Rampage przeważał. Namiesza jeszcze w UFC- co do tego jestem pewny...Świetny zawodnik, ale czy myślicie, że jest w stanie jeszcze zamieszac w UFC? Swoje najlepsze lata ma za sobą a ostatni jego pojedynek z "The Law" był naprawde słaby. Co prawda Rampage wygrał, ale nie słusznie... miał byc rewanz i nie było. Hmm... chciałbym zobaczyc starego Jacksona, który był szybki, agresywny i dynamiczny bo właśnie tego teraz najbardziej mu brakuje. :?
Napisano Ponad rok temu
rampage namiesza i to niemalo, tylko paru fighterow z ufc jest gotowych zeby stawic mu czola
Napisano Ponad rok temu
lindland jest srebrnym medalistą olimpijskim w klasyku więc to że sie Rampage "męczył" (choc ja bym tego tak nie nazwał) ma uzasadnienie. Pozatym lindland to świetny zawodnik- ostatnio znokautował Jeremiego Horna.Mi brakowało w nim świeżości w ostatnich walkach, a tak pozatym to kim właściwie jest Lindland? Rampage powinien zmieśc go z ringu biorąc pod uwagę to z kim walczył i wygrywał w swojej karierze, tymczasem męczył się z "Law'em" cały dystans i miał sporo problemów. Mam nadzieje, że dłuższa przerwa dobrze mu zrobiła.eee najlepsze lata za sobą? Rampage ma dopiero 28 lat- moim zdaniem to nie jest jeszcze za stary. Pozatym wydaje mi sie że zasady UFC bedą mu bardziej pasowac- brak stompów i kolan na głowe w parterze. Co do walki z Lindlandem to myśle że jednak troche Rampage przeważał. Namiesza jeszcze w UFC- co do tego jestem pewny...Świetny zawodnik, ale czy myślicie, że jest w stanie jeszcze zamieszac w UFC? Swoje najlepsze lata ma za sobą a ostatni jego pojedynek z "The Law" był naprawde słaby. Co prawda Rampage wygrał, ale nie słusznie... miał byc rewanz i nie było. Hmm... chciałbym zobaczyc starego Jacksona, który był szybki, agresywny i dynamiczny bo właśnie tego teraz najbardziej mu brakuje. :?
Napisano Ponad rok temu
Ktoś tu pisał, że Rampage jest jeszcze bardzo młody, 28 lat, więc napewno się nie wypalił i jeszcze namiesza. Oczywiście, wszystko jest możliwe, ale spójrzcie na Belforta. On ma 29 lat, a co się z nim stało?
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Muzyka Mamed Khalidov
- Ponad rok temu
-
Sklep MMA
- Ponad rok temu
-
K1 Sylwester Giant Silva vs Akebono walka roku!!!
- Ponad rok temu
-
Sklep internetowy
- Ponad rok temu
-
Różalski znów zwycięża...
- Ponad rok temu
-
Supercharge Droga do Tokyo Dome 2006
- Ponad rok temu
-
MMA/pieniadze/gielda/akcje... czyli jak zarobic 100 000$...
- Ponad rok temu
-
Gala MMA,K-1 Warszawa
- Ponad rok temu
-
WFA zakonczylo dzialalnosc
- Ponad rok temu
-
Mirko Filipovic w UFC !!!
- Ponad rok temu