Ustawki za kase
Napisano Ponad rok temu
Zdziwiło mnie że takie stare chłopy biorą w tym udział. Czyżby bieda?? Tak myśle czy ten co wygrał kiedyś przypadkiem nie boksował za młodu.
Napisano Ponad rok temu
A tu na koniec co to za wymiana zdań może powie ktoś kto angielski dobrze kuma.
Napisano Ponad rok temu
heh... przez cały czas czekałem na przebiegającego psa z diamentem w brzuchu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A nie poczułeś klimatu filmu "przekręt"?
Ci cyganie z wysp naprawde tak żyją i tak gadają. To jest zajebiste
Napisano Ponad rok temu
i ich walka i sami oni. nie wiem czym tu sie zachwycać. że ktoś żyje w syfie i bełkocze? wybacz.
Napisano Ponad rok temu
Ja potraktowałem ten filmik jak ciekawostke przyrodniczą. Poza tym oni nie bełkoczą tylko mówią jakimś swoim dialektem i uważam że są spoko.
A co do samej walki to nie była wcale taka zła. Uliczny boks z sędzią mnie nie kręci ale można popatrzeć.
pozdr
Napisano Ponad rok temu
="Żbiku"]Masz troche racji...
Ci cyganie z wysp naprawde tak żyją i tak gadają. To jest zajebiste
no może troche tak
chociaż w tym filmie cygan większości walk wygrywał jednym ciosem a w ostatniej musiał bardzo uważać hiehie szkoda że nie ma tam w tle jakiegoś obozu z przyczep campingowych
Napisano Ponad rok temu
w Irlandii legendy o travelersach krążą - tymi ludźmi to sie dzieci straszy 8O
fuckin knackers
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Heh zgadzam sie z wami panowie, Kimbo jest wariat i nawsadzal by im bez najmniejszego problemu
Gość jest twardy, dobrze boksuje i ma mocny cios. W UFC jakoś go nie widze ale w K1- kto wie? Takiego Mighty Mo by powalił bez problemu.
A co do tych gości- to jakieś leszcze zwykłe, tańczyli zamiast się bić.
Napisano Ponad rok temu
Gość jest twardy, dobrze boksuje i ma mocny cios. W UFC jakoś go nie widze ale w K1- kto wie? Takiego Mighty Mo by powalił bez problemu.
hehehe
Napisano Ponad rok temu
Haha Polemizowałbym ... Poza tym Kimbo już dostał baty, nie jest niepokonany, nie róbcie z niego herosa.
Napisano Ponad rok temu
Biorąc to pod uwagę mógłbym nawet pieniądze postawić, że w K-1 padłby po low kickach jak każdy "bokser" albo po pierwszej lepszej kombinacji.
Napisano Ponad rok temu
prosze bardzo jak świetnie ten boski żigolak Kimbo bije się z kimś kto cokolwiek potrafi poza napinaniem bicepsa:
Biorąc to pod uwagę mógłbym nawet pieniądze postawić, że w K-1 padłby po low kickach jak każdy "bokser" albo po pierwszej lepszej kombinacji.
No dobra z tym Mighty Mo przesadziłem ale z sumokiem dał by chyba rade
Pozatym taki Bob Sapp też praktycznie nic nie umie a w K1 mu całkiem niezle idzie.
Napisano Ponad rok temu
Masz troche racji...
[...]
Hehe , dokładnie o tym samym pomyślałem. Przypomniał mi sie Mickey (Brad Pitt) z
"Przekrętu". On jednak nokautował "pierwszym pierdolnięciem"... :wink:
Napisano Ponad rok temu
szczególnie z cro copem zresztą należy dodać czas przeszły bo tego pana już nie zobaczymy raczej :wink:Pozatym taki Bob Sapp też praktycznie nic nie umie a w K1 mu całkiem niezle idzie.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Obejżyjcie prowizorke w wykonaniu policji
- Ponad rok temu
-
Ciekawostka: OMON w akcji
- Ponad rok temu
-
New Kimbo Fights
- Ponad rok temu