Maty TATAMI
Napisano Ponad rok temu
Chciałabym się Was zapytać co o tym sądzicie.
Czy całkiem inny typ maty mam kupić.?
Jakiej firmy są najlepsze? (zależy mi na dobrej jakości)
Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedzi.
Napisano Ponad rok temu
Tak na marginesie, tatami i puzzle to nie to samo. Maty tatami są w szerokim użytku w rozmaitych klubach i sztukach walki, najczęściej zielone, czerwone lub niebieskie, i kosztują około 300 zł za jeden kawałek 180 x 90 x 4 cm (zdarzają się również połówki, tzn. 90 x 90 x 4 cm, oraz warianty 200 x 100 x 4 cm). Puzzle są tańsze, najczęściej metr na metr (czasem 90 x 90 cm), o grubości 2 lub 4 cm, zrobione przeważnie z pianki. Są również twardsze niż tatami (przynajmniej wariant 2 cm, z którego zdarza mi się korzystać), ale wystarczają do komfortowego ćwiczenia.
Dobrze by było, gdybyś powiedziała, jaką powierzchnię chcesz tymi matami pokryć i ewentualnie ile pieniędzy możesz na ten cel przeznaczyć. Poszukaj również na Allegro i rozejrzyj się po okolicznych klubach - często można odkupić używane maty/puzzle po dużo niższej cenie, jeśli akurat trafisz na moment wymiany maty na nowe. Dwa adresy pod rozwagę: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] i [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników].
Napisano Ponad rok temu
rowniez planowalem wylozyc sobie salke na strychu matami ale jak zobaczylem cene to odechcialo mi sie - znacie moze jakies amatorskie sposoby wylozenia betonowej powierzchni tak zeby mozna bylo sie kulać?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
BARDZO PROSZE O POMOC!!!!!!!!!
- Ponad rok temu
-
Proszę o pomoc