schudnac 3 kg w 1 tydzien....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A do wyższej wagi to zabardzo nie opłaca się iść, bo w ciągu tygodnia może ci przybyć tylko tłuszcz który będzie problemem
Napisano Ponad rok temu
wystap w wyzszej kategorii wagowej, najwyzej dostaniesz lomot
za to do nastepnych zawodow moze juz nadrobisz zaleglosci w masie :-)
Napisano Ponad rok temu
Biegaj z rana przed jedzeniem, najwyzej zapraw sie bananem. Mięśni nie spalisz za duzo, a tluszcz znika w mgnieniu oka.
Napisano Ponad rok temu
gorzej jak przeczysci na macie lub ringu...albo co gorsza nie bedziemowgl wyjsc z kibla(ja tak mialem)Możesz jeszcze spróbować dzień przed zawodami zażyć jakiś środek na przeczyszczenie (oczywiście jakiś łagodny, ziołowy żebyś poszedł raz do łazienki) zawsze trochę się wagi pozbędziesz, a na sprawność to napewno źle nie podziała
A do wyższej wagi to zabardzo nie opłaca się iść, bo w ciągu tygodnia może ci przybyć tylko tłuszcz który będzie problemem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Raczej nie... za to na szybkości zyskałem. Teraz powoli chce dobić do 75 kg, niestety motoryka spada...a czy wy (ci co zrzucili) bo zrzuceniu tych kilku kilogramow odczuwaliscie jakies oslabienie organizmu?????????
Napisano Ponad rok temu
gorzej jak przeczysci na macie lub ringu...albo co gorsza nie bedziemowgl wyjsc z kibla(ja tak mialem)
dlatego napisałem jakiś łagodny a najlepiej to sprawdzić wcześniej jak się zareaguje na coś takiego
co do tych srodkow przeczyszczajacych to nie jest taki glupi pomysl w koncu w jelitach zalega kilka kg resztek moze by tak codziennie pic taka herbatke???
nie no bez przesady, dłuższe stosowanie napewno odbiło by się na poprawnym funkcjonowaniu jelit i całego organizmu
Napisano Ponad rok temu
ja raz tak zrobilem przed zawodami i czulem sie sl;abo i hujowo.
teraz startuje tylko w naturalnych wagach bo nie ma co sie napinac. no chyba ze mam 2-3 kg i miesiac zcasu to wtedy mozna chodnac ale tydzien to przesada...
Napisano Ponad rok temu
Ja w 5 dni z 81,5 na 78,5Muszę się pochwalić- ja tego dokonałem w półora tygodnia. Z 78,5 na 75,5 :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Stawy
- Ponad rok temu
-
Sadełko w dolnej czesci brzucha...
- Ponad rok temu
-