Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
gorzej jak przeczysci na macie lub ringu...albo co gorsza nie bedziemowgl wyjsc z kibla(ja tak mialem)Możesz jeszcze spróbować dzień przed zawodami zażyć jakiś środek na przeczyszczenie (oczywiście jakiś łagodny, ziołowy żebyś poszedł raz do łazienki) zawsze trochę się wagi pozbędziesz, a na sprawność to napewno źle nie podziała
![]()
A do wyższej wagi to zabardzo nie opłaca się iść, bo w ciągu tygodnia może ci przybyć tylko tłuszcz który będzie problemem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Raczej nie... za to na szybkości zyskałem. Teraz powoli chce dobić do 75 kg, niestety motoryka spada...a czy wy (ci co zrzucili) bo zrzuceniu tych kilku kilogramow odczuwaliscie jakies oslabienie organizmu?????????
Napisano Ponad rok temu
gorzej jak przeczysci na macie lub ringu...albo co gorsza nie bedziemowgl wyjsc z kibla(ja tak mialem)
co do tych srodkow przeczyszczajacych to nie jest taki glupi pomysl w koncu w jelitach zalega kilka kg resztek moze by tak codziennie pic taka herbatke???
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja w 5 dni z 81,5 na 78,5Muszę się pochwalić- ja tego dokonałem w półora tygodnia. Z 78,5 na 75,5 :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu