Ja natomiast czytałem ze aakg trzeba brac sporo wiecej niz 4 tabletki dwa razy wiecej,nie ktorzy przed treningiem biora nawet 8 aby cos poczuc!barto dlaczego nagle tak zmieniles zdanie i na gaspariego głownie sie przezciles?tak jak ktos pisla wszystko zalezy od organizmu danej osoby ale mysle ze animla ,bsn,czy gaspari sa na tyle dobrymi firmami ze te 5 kg w 8 tygodnii powinnienem przytyc,tym bardziej ze cały czas trzymam w miare dobra diete ostatnio w 70%,alkohol tez odstawiam moze w przeciagu 2 ostatnich miechow pilem z 4 razy alkohol 2 razy porzadnie Takze mysle ze na kazdym z podanych przze was zestawie powinno byc dobrze,tym bardziej ze ostatni cykl nie byl na az takich dobrych produktach jak tym razem bedzie,a w ciagu 4,5 tygodnia 5 kg osiagnełem.Wracajac jednak do cyklu ten gainer UP YOUR MASS sporo osob mi polecalo wiec moze sie zdecyduje ale jeszcze ten cell mass z bsn jest....nie wiem UP YOUR MASS CZY CELL MASS???????
przecież cell mass to jest kreatyna
zmieniłem zdanie ponieważ dopiero wczoraj zauważyłem ile możesz przeznaczyć na cykl :)wszystkie opcje są dobre z dietą powinieneś spokojnie 5 kg zrobić
jeszcze możesz pomyśleć nad czymś takim:
stak kreatynowy-San V12 magnum (2 puszki)
przedtreningowiec-anadraulic state
pomper-NO 2 Black
witaminy- Animal pak
białko- Muscletein Ultra-7 Protein lub Probolic-SR
gainer- syntrah goliath (2paki lub wiecej )
chętnie bym się na taki cykl skusił dość drogo cały zestaw wychodzi ok 1200zł ale moim zdaniem warto