Ja natomiast czytałem ze aakg trzeba brac sporo wiecej niz 4 tabletki dwa razy wiecej,nie ktorzy przed treningiem biora nawet 8 aby cos poczuc!barto dlaczego nagle tak zmieniles zdanie i na gaspariego głownie sie przezciles?tak jak ktos pisla wszystko zalezy od organizmu danej osoby ale mysle ze animla ,bsn,czy gaspari sa na tyle dobrymi firmami ze te 5 kg w 8 tygodnii powinnienem przytyc,tym bardziej ze cały czas trzymam w miare dobra diete ostatnio w 70%,alkohol tez odstawiam moze w przeciagu 2 ostatnich miechow pilem z 4 razy alkohol 2 razy porzadnie
Takze mysle ze na kazdym z podanych przze was zestawie powinno byc dobrze,tym bardziej ze ostatni cykl nie byl na az takich dobrych produktach jak tym razem bedzie,a w ciagu 4,5 tygodnia 5 kg osiagnełem.Wracajac jednak do cyklu ten gainer UP YOUR MASS sporo osob mi polecalo wiec moze sie zdecyduje ale jeszcze ten cell mass z bsn jest....nie wiem UP YOUR MASS CZY CELL MASS???????
przecież cell mass to jest kreatyna

zmieniłem zdanie ponieważ dopiero wczoraj zauważyłem ile możesz przeznaczyć na cykl :)wszystkie opcje są dobre z dietą powinieneś spokojnie 5 kg zrobić

jeszcze możesz pomyśleć nad czymś takim:
stak kreatynowy-San V12 magnum (2 puszki)
przedtreningowiec-anadraulic state
pomper-NO 2 Black
witaminy- Animal pak
białko- Muscletein Ultra-7 Protein lub Probolic-SR
gainer- syntrah goliath (2paki lub wiecej )
chętnie bym się na taki cykl skusił
 dość drogo cały zestaw wychodzi ok 1200zł ale moim zdaniem warto
 dość drogo cały zestaw wychodzi ok 1200zł ale moim zdaniem warto  

Ponad rok temu
 Ponad rok temu

FaceBook
 FaceBook