Najstarszy klub MMA w stolicy.NOWY NABÓR
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No i to jest postawa prawdziwego wojownika . Do zobaczenia na macie.dobra Mradu namowiles mnie wracam na mate bo mam zawody we wrzesniu i musze jeszcze ukierunkowac sile Konga zeby nikogo nie zabil na mistrzostwach swiata ADCC
Napisano Ponad rok temu
Mirek ma słuszny żal, tylko że nie do tej osoby.
W sprawie pobicia w szatni naszego zawodnika po zawodach nic nie wniosę bo znam ją tylko z opowieści, chociaż samo pobicie faktycznie miało miejsce.
Bardzo bym prosił o pisanie wyłącznie osób, które faktycznie mają coś do napisania na dany temat. Przypominam że cała ta nieprzyjemna i zbędna dyskusja wywiązała się w wyniku zupełnie zbędnych anonimowych złośliwości pod adresem Mirka.
Napisano Ponad rok temu
Zgłoszenie zostało wysłane w terminie. Podczas zapytania się Mirka Oknińskiego kiedy i z kim mam walczyć ,dostał odpowiedz ze nie ma mnie na rozpisywanej drabince.O dziwo podczas zawodów okazało się ze zostałem wykreślony z listy startujących.Bardzo mnie to zdziwiło bo jadać przez pół polski pociągiem można liczyć chociaż na start w zawodach :twisted:CO DO ZAWODOW I SKRESLANIA Z LISTY TO WYJASNIAM NIE TOBIE MIREK TYLKO LUDZIOM KTORZY MOGA CI UWIERZYC ZE ROBIE TAKIE RZECZY
MIREK ZANIEDBAL SWOJE OBOWIAZKI I WIDOCZNIE NIE WYSLAL ZGLOSZENIA SWOJEGO SYNA JA TYLKO ROZPISYWALEM DRABINKE BO ORGANIZATORZY MNIE O TO POPROSILI. NAGLE WPADL MIREK NAKRZYCZAL NA ORGANIZATORA ZE NIE MA JEGO SYNA NA LISCIE I ZARZADAL ZEBY GO WPISAC NA LISTE TYM OTO SPOSOBEM PRZYPOMNE MIRKOWI ZOSTAL WPISANY NA LISTE ALE JUZ W 2 RUNDZIE JAK CHLOPAKI MIELI JUZ PO JEDNEJ WALCE ZA SOBA TAKZE TO BYLO CALKIEM INACZEJ.
SYN MIRKA NIE ZOSTAL SKRESLONY Z LISTY TYLKO ZOSTAL NA NIA WPISANY W 2 RUNDZIE DLATEGO ZE KTOS Z MMA WARSZAWA NIE WPISAL GO NA ZGLOSZENIU.
TYLE W TEJ KWESTII
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Problem ze zrozumieniem to ty masz . Mój post tyczył się braku wysłania zgłoszenia, które mija się z prawda :wink:Przecież osoba nad tobą z klubu MMA Warszawa napisała ci jak było bo była przy tym... - problem ze zrozumieniem??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Było po nim widac w nastepnych dniach...
A bójka z tego co wiem nie była udziałem zawodników Radka tylko kumpli jednego z jego zawodników. Wg. wersji Mirka Radek odmówił interwencji/reakcji/wyciagnięcia konsekwencji. Organizatorem zawodów nie był więc nie musiał nic robić, ale pozostaje lekki niesmak.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
panowie mistrzostwa polski w kwietniu do roboty bo malo czasu zostalo
startujesz Radek ?
Napisano Ponad rok temu
wznosił okrzyki wrażej drużyny stadionowej?A po drugie to on zasluzyl
... bo i ciebie 5 kozaków dopadnie szatni.i sie nie pakuj sie w historie ktore cie nie dotycza
zastanawiam się, jakim bydłem trzeba być, żeby w 5 na 1 przecinka iść.
Napisano Ponad rok temu
Co to za zwyczaje ze jakies inne osoby poza zawodnikami i trenerami maja dostep do szatni ?
Bylo by wszystko zorganizowane jak nalezy nie bylo by dyskusji i nie bylo by niesnasek.
Napisano Ponad rok temu
I nie byli to jacyś tam goście, tylko ludzie z konkretnego klubu. A to pozwala mi sądzisz jako organizatorowi, że przyszli kibicować kolegom, a nie się bić.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
"Gdzie był organizator imprezy..." ja pi----e! Jak jego nazwa wskazuje organizował imprezę a nie stał przy kiblu czy szatni i pilnował. I jeśli chodzi o tą imprezę to wszystko (prawie ) było zorganizowane jak należy (mogą to potwierdzić uczestnicy zawodów). Były jedne z lepszych nagród na zawodach SF (porównaj sobie np. MP BJJ i medale z Chin), darmowa woda dla uczestników, brak opóźnień itp. a finały na świeżym powietrzu to wogule Kozak. Do tego wszystkiego dochodzi darmowy start.
Nad sytuacjami rozwijanymi w tym temacie nie da się zapanować i zawsze będą się zdarzały jeśli tylko ktoś wpadnie na taki pomysł. Przykładem mogą być kibicowsko-chuligańskie okrzyki na MP BJJ w Zgierzu.
Tyle w temacie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Po pierwsze nie wiemy o co tak naprawde chodzilo a to co czytamy to jedynie propaganda internetowa. Jak chcecie to srajcie na siebie ale zostawcie organizatora i cala impreze w spokoju. Byla zrobiona rewelecyjnie. Mam nadzieje, ze kolega (przez takie akcje) nie zrazi sie do organizowania tego typu imprez i znowu bedziemy mieli szanse obejrzec fajne zawody.
Ale moze organizator - zastanowi sie przez takie akcje co by nalezalo zmienic.
Jelsi nic nie zmieni to nie zdziwie sie jak po po ktorejs takiej akcji pojdzie siedziec lub bedzie placil wysokie odszkodowanie.
Nie ma znaczenia czy akcja byla szybka czy wolna - jak nie zostalo to zgloszone nalezy sie cieszyc ze osoba dwie czy trzy godziny potem nie zemdlala i nie zaskarzyla organizatora wtedy - nie dosc ze dostal by po dupie za niezgloszenie faktu takiego zajscia to jeszcze pradopodobnie bulil by niezle odszkodowanie.
Nalezy sie cieszyc ze wszystko zakonczylo sie tak jak sie zakonczylo ale glupota jest przytaczanie takich systuacji teraz bo to niestety nie swiadczy dobrze o organizatorach ani o uczestnikach.
Co do tego ze nie wiem jak sie organizuje itp - fakt bylem tylko organizatorem czy wspolorganizatorem tylko kikudziesieciu imprez w tym i masowych to nie za duzo ... i ucze sie ciagle na bledach.
Nie potrafi sie upilnowac porzadku to albo sie zapewnia ochrone albo sie nie organizuje a najwazniejsze kazdy incydent sie zglasza.
Organizator nie musi wszedzie byc sam ale musi miec ludzi ktorzy dopilnowuja zeby wszystko gralo jak nalezy.
Jesli dochodzi do takich sytuacji to jednak nie wszystko jest jak nalezy.
Napisano Ponad rok temu
Abstrahujac od tego, ze cale zawody mogly byc bardzo dobrze przygotowane - takie wlasnie pojedyncze incydenty przy rozwijajacej sie formule w naszym kraju bardzo zle wplywaja na caloksztalt opinii publicznej.
Wyobrazcie sobie teraz takiego reportera "Faktu" podlapujacego ten temat i naglowki "Na zawodach MMA skatowano zawodnika w szatni" ..... a tak to mniej wiecej by brzmialo - moglo by byc to bzdura ale wiedzialo by o tym 100 moze 200 osob a tysiace czytajacych opinie by sobie wyrabialo na podstawie artykulu.
To tyle w tym temacie.
Napisano Ponad rok temu
Proponuje zostawić już ten temat bo szkoda się nad nim rozwodzić.
Dajmy spokój temu wszystkiemu bo jesteśmy sportowcami, a sport to coś co ZAWSZE powinno ludzi łączyć, a nie dzielić!!
Napisano Ponad rok temu
damn, racja, trzeba wyjebać ten tematNie moglem edytowac wiec tu jeszcze dwa slowa dopisze.
Abstrahujac od tego, ze cale zawody mogly byc bardzo dobrze przygotowane - takie wlasnie pojedyncze incydenty przy rozwijajacej sie formule w naszym kraju bardzo zle wplywaja na caloksztalt opinii publicznej.
Wyobrazcie sobie teraz takiego reportera "Faktu" podlapujacego ten temat i naglowki "Na zawodach MMA skatowano zawodnika w szatni" ..... a tak to mniej wiecej by brzmialo - moglo by byc to bzdura ale wiedzialo by o tym 100 moze 200 osob a tysiace czytajacych opinie by sobie wyrabialo na podstawie artykulu.
To tyle w tym temacie.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Przygotowania Cro Cop'a do walki z Choi'em
- Ponad rok temu
-
Pamiętacie ? :D
- Ponad rok temu
-
co jest z kosiorem
- Ponad rok temu
-
Wesołych Świąt :)
- Ponad rok temu
-
UFC 92 Rozpiska & Countdown
- Ponad rok temu
-
Sambo MMA w Warszawie
- Ponad rok temu
-
MMA TRACKER
- Ponad rok temu
-
Affliction 24 stycznia
- Ponad rok temu
-
Ishi & UFC ?
- Ponad rok temu
-
Konferansjer - poszukiwany!!! Galę czas zacząć...
- Ponad rok temu